Érdekes álom, majd valóság. Volt hasonló élményetek?
Kb.8éve történt velem, hogy egyik éjjel egy kis kastéllyal álmodtam...hegyek voltak körülötte, fenyőerdő, a kastély halvány sárga volt, szép parkkal. Annyira emlékszem csak, hogy a parkban sétáltam, vmi rendezvény is volt ott és egy férfi futott utánam...nem tudom mit akart, de tudom hogy semmi rosszat...
Pár évre rá Ausztriában jártam, és kirázott a hideg, amikor megláttam az álmomban szereplő kastélyt.
És előtte én azt a kastélyt nem láttam sehol.
Mit jelent ez? Miért álmodhattam ezt és utána láttam is a kastélyt? A kastélynak milyen jelentése van az álomban?
Én egyszer egy dátummal álmodtam, és hogy valaki meg fog halni a családban.
2000.01.16.-án meghalt dédnagymamám, a megálmodott dátum napján...
Máig nem találtam magyarázatot.
KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.
Amúgy egyszer volt velem, hogy azt álmodtam nyerek a lottón. Másnap rohan a férjem be a szobába, hogy nyertünk. Csekény összeget de azért mégis valóra vált..:D
Köszi a válaszokat.
Nagyon durva az, amit írtál. ( első) sajnálom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!