Miért van az, hogy csak a délutáni álmaimat tudom irányítani?
Figyelt kérdés
Sokszor lepihenek ebéd után. Ilyenkor nem teljesen, de valamennyire tudom befolyásolni az álmaim témáját, történéseit, ha felkelek és visszaalszom, tudom őket folytatni, és emlékszem is rájuk. De az éjszakai alvásnál nem tudom befolyásolni az álmot, csak azzal vagyok tisztában, hogy álmodok, ha felriadok, nem tudok visszamenni, és reggel nem is emlékszem rá, csak villanásokra... vajon mi a különbség? És hogyan tudnám ezt fejleszteni?2013. nov. 14. 23:29
1/2 anonim válasza:
Én az álmaimat általában hajnalban tudom irányítani, amikor felébredek, majd visszaalszok. Szerintem, ha nem alszol nagyon mélyen, akkor irányíthatod az álmaidat.
2/2 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyet, szerintem is akkor tudod irányítani az álmaidat, ha nem mélyen alszol. Az alvásnak különböző fázisai vannak, azt hiszem 5, és az ötödik az, amikor erős agyi aktivitásra álmodunk. Az ember, és úgy eleve a legtöbb gerinces, nappal él és éjszaka alszik/pihen. Nappal valószínűleg nem kerülsz olyan mély alvási állapotba, mint éjszaka, és ezért befolyásolhatod az álmaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!