Az mit jelent ha valaki a mély álmát is tudja irányítani?
Figyelt kérdés
már jó párszor elő fordult ez meg mondanátok hogy ez mit jelent? vagy nem jelent semmit? 13/f vagyok2012. dec. 13. 14:19
1/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy szerencsés vagy. :)
2/10 A kérdező kommentje:
köszi :) lehet hogy igaz :) jó lenne. De csak ezt jelenti mást nem?
2012. dec. 13. 14:38
3/10 anonim válasza:
azt jelenti, hogy titkos erők rejlenek benned, amit majd életed során szép lassan felszabadíthatsz!
6/10 anonim válasza:
Milyen mély álomról beszélsz? Mély alvásban max NREM álom lehet, ami nem túl részletgazdag és rövid is általában, plusz emlékezni rájuk is nehéz.
Te szerintem a rendes álomra gondolsz, ami REM-ben történik. Ha pedig irányítani tudtad, mert rájöttél, hogy csak álmodsz, az a tudatos álmodás alapja. :)
Olvasgass utána, érdekes dolog ez. Én már 3 éve csinálom.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. dec. 13. 20:03
8/10 anonim válasza:
Létezik tudatos álmodás? Én véletlenül tévedtem, most ide, én is tudom befolyásolni az álmaim...
9/10 anonim válasza:
Létezik. Az tény. Viszont bizonyított magyarázata nincs jelenleg, teóriák vannak.
10/10 anonim válasza:
Utolsó: Márpedig bizonyított dolog. Rengeteg tesztet és vizsgálatot végeztek már a témában.
Ez nem olyan, mint a testelhagyás vagy egyéb ezós hülyeségek, amikre semmi bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!