Ez alvásparalízis volt vagy csak sima álom?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban 3kor megébredtem tök random, ezzel még nem is volt baj, mert sajnos elég rosszul alszom mostanában...de aztán észre se vettem úgy visszaaludtam, azt álmodtam h vhol ülök de furán érzem magam, rosszul leszek (sztem pánikrohamtól féltem) és egyböl elkezdtem keltegetni magam h ez csak álom, nem vagyok rosszul mire felébredtem de a szememet nem tudtam még úgy kinyitni és egész testembe bizseregtem, azt nem tudom h mozdulni tudtam e, de aztán ez a bizsergés elmúlt fél perc alatt és mintha misem történt volna. Csak azóta meg félek elaludni... hozzátenném több hónapja járok pszichològushoz szorongás, depresszió meg pánikrohamok miatt, elég sokat stresszelek, napok óta borzalmasan alszom, okozhatta ez esetleg? Hogy aludhatnék végre normálisan? van erre vmi módszer?2014. aug. 28. 05:50
1/4 hidra12 válasza:
Mind a kettő
Az első álom
Második alvásparalizis
2/4 anonim válasza:
Az okozta, hogy álmodban is előjönnek a nappali félelmeid, aztán nyugtalanul alszol és az idegesség miatt fura testi tüneteid előjönnek éjjel-nappal.
Voltam pánikbeteg évekig.Szóval elhiheted, a legjobb amit tehetsz, hogy nem foglalkozol a furcsa érzésekkel, rosszullétekkel, kevesebbet aggódsz és idegeskedsz, emellett pedig csak acélodra koncentrálsz és teszed a dolgodat.Én 2 évig a lépcsőházba sem mertem kimenni, utcára csakis kísérővel. Aztán egyszer csak nekivágtam, lesz, ami lesz.Hát nem volt könnyű leküzdeni a félelmeket, de sikerült, most már nem fog ki rajtam!
3/4 hidra12 válasza:
1tanács ha megind előjön tarsad vissza a levegőt adtol felébretsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, amugy igen állandó félelmeim vannak, kb fél éve nem merek elmenni itthonról...és most ezmiatt már aludni se tudok, félek elaludni, mert amint érzem hogy félálomba vagyok elkezdem magam felkelteni és igy nemtudok aludni...nem akarom h már ezzel is baj legyen, épphogy tudtam eddig is egy keveset aludni :/
2014. aug. 28. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!