A kérdés komoly. Tudtok olyat aki ördögűzéssel foglalkozik és hiteles lehetőleg észak nyugat Magyarországon?
Csórjál a templomból tömjént és füstölj mint a gyárkémény.
Attól még az utcáből i kiavel az ördög..
Kovács Magyar András csontkovács,szellemirtónak azért vallja magát,hogy + pénzt keressen a hiszékenyektől.
Egy ismerősöm a papot hívta ki,mert az üres manzárt szobájukban mindig zajt hallottak,s amikor a fia ott aludt,akkor sem szűnt a zaj,sőt,a fiú mindig energiátlanságra,s rossz közérzetre panaszkodott.
A pap tömjénezett,de a panaszok nem szűntek,szóltak megint a papnak,de az másodjára már nem ment el hozzájuk.
Ha érdekel a téma, olvashatsz is a dologról, ördögűzések ma is mennek, itt egy könyv, konkrét példákkal: [link]
Csak püspök végezheti. Bár megtévesztő, mert Jézus űzi ki a gonoszt, a püspök "csak" levezényli. Úgy tudom Mo-n is vannak olyan püspökök akik végzik, de hogy kik, nem tudom. Szerintem kérdezd meg a helyi püspököt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!