Más is emlékszik a születése elötjére amikor még nem földi létsíkon volt? (Ez komoly kérdés nem vicc! )
Nagyon sok ezoterikus irodalom van a témában.
Térj be egy nagyobb könyvesboltba, mert lehetséges, hogy bizonyos olvasmányok alapján több emléked jön elő az életed előtti időszakról.
A helyesírásod és a szókincsed is javul, az pedig senkinek sem hátrány.:)
Fogalmam sincs hogy lehet,de.
Régen mikor még anya hasában voltam,volt egy trabantunk és nekimentünk egy oszlopnak.Vagy 18 évvel később felmerült ez a téma,és én modntam hogy már halványan emléxem rá,mert még kicsi voltam.Anyámék 1ből felszólaltak hogy hogyan emlékezhetnék rá amikor akkor még megsem születtem.De én mégis emlékszem..akkor?:O
"Fogalmam sincs hogy lehet,de.
Régen mikor még anya hasában voltam,volt egy trabantunk és nekimentünk egy oszlopnak.Vagy 18 évvel később felmerült ez a téma,és én modntam hogy már halványan emléxem rá,mert még kicsi voltam.Anyámék 1ből felszólaltak hogy hogyan emlékezhetnék rá amikor akkor még megsem születtem.De én mégis emlékszem..akkor?:O"
Fél éve volt egy riport a TV-ben, abortusztúlélők címmel. Durva volt, hogy emlékeztek a megszólalók a magzatkorukra, amire elvileg nem emlékezhetnének...
Ez egy régebbi kérdés, de válaszolok:)
18 vagyok, nem emlékszem arra, hogy lett volna bármi is a magzat koromban...
De láttam egy filmet... tudományos bizonyítékot találtak, hogy a terhesség x%-a ikerterhességgel kezdődik, de valami oknál fogva, az egyik iker felszívódik (fantom iker)
Akik megmaradtak, azok általában balkezesek.
Nos, én is balkezes vagyok, és bár anyum nem tudott iker babáról (sokaknál észre sem vették, vagy, ha észre vették, csak azt látták, hogy volt egy magzatburok, ami üres volt)
Nekem mindig is tesó hiányom volt... de nagyon erős módon... sírva könyörögtem egy testvérért, mindig...
Anyum szerint, ez lehetséges, hogy eltűnt a fantom tesó, és ezért is vágyom utána...
"Fogalmam sincs hogy lehet,de.
Régen mikor még anya hasában voltam,volt egy trabantunk és nekimentünk egy oszlopnak.Vagy 18 évvel később felmerült ez a téma,és én modntam hogy már halványan emléxem rá,mert még kicsi voltam."
Lehetséges! A TV2-n volt egy riport a Naplóban. (Abortusztúlélők), abban volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!