Szellem lehetett? (Komoly válaszokat kérek! )
nem. Szellemek nem léteznek.
Plusz kérdés, hogy ha a kérdéses napon NEM a házatokban, hanem keresztszüleiteknél aludtál, akkor mi a frásznak fárasztasz az egész körítéssel?
Ami engem zavar:
1. Nem tudtátok/tudjátok azt, hogy a mikró totál kikapcsolása leglehetségesebb módja: dugó kihúzása aaz aljzatból;
2. ha egész éjjel ment a mikró, kikapcsolni sem kell, mert annyira meghibásodik a magnetron, hogy
- saját tüzében elég a kütyü,
- jobbik esetben a kismegszakító leold.
.
Véleményem: azért engedted ilyen hosszú lére kérdésed, hogy elsikkadjon trollkodásod.
Nem trollkodok, tényleg egész éjjel ki-be kapcsolt, és ők mindent megpróbáltak, de nem lehetett leállítani.
Az ajtó előtt álló valaki nem lehetett a keresztanyám, se fény, mert: a keresztanyám kissé testes, és a pislantok egyet, nem tűnik el. Az a valami pedig emberi alakú volt, és vékonyabb bármelyik keresztszülőmnél.
És sajnálom, hogy a történet ennyire hosszúra sikeredett. Ez csak azért van, mert én mindig hosszan és részletesen írok. Abban a reményben raktam ki ezt, hogy valaki talán komoly választ tud adni, és nem vádol azzal, hogy kitaláltam a dolgokat. Földhöz ragadt szkeptikusok véleményére pedig nem vagyok kíváncsi!
Nem vagyok szkeptikus. De nemcsak ezért hiszek neked:
anyukám kollégájával is ilyen dolgok történnek. Velük például az van, hogy este a nô kihúz minden elektromos dolgot, de már kezdi megszokni, hogy reggelre bekapcsolnak. Szellemek jelenlétében ez egy igen jellemzô dolog. Furcsa hangok, zajok szintén vannak náluk is.
Az ô helyzetükben a 6 éves kisfiuk állandóan azt mondja, hogy egy embert lát az ajtóban, egy sötét alakot. A szülôk persze nem látják, de tudják, hogy ott vannak a házban. Viszont egy ideje kezdett eldurvulni a helyzet. A család kezdte megszokni ezeket a dolgokat és próbáltam együtt élni. Csakhogy eztán lettek durvábbak a hangok, nem hagyják aludni ôket stb. Most pedig intézkedni kezdtek ez ügyben.
Na, a lényeg amiért leírom, hogy más is jár hasonló cipôben.
Tudok mondani pár tanácsot, de ha gondolod szívesebben írnám privátban, amennyiben érdekel komoly válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!