Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Veletek történt már?

Veletek történt már?

Figyelt kérdés
Mindig is éreztem....furcsa dolgokat magam körül, leginkább rossz érzéseket. Mikor ilyen érzésem volt mindig történt valami. Mostanában egyre gyakrabban észlelem ezt. Lehet először furán fog hangzani, de én komolyan gondolom. Na akkor az elején. (huhh...) Minap este is rám telepedett ez az érzés...és megint nem volt alaptalan. Este...23.20 körül láttam egy árnyat velem szemben. Eléggé ismerem a szobámat, hogy tudjam semmi sem vetít ilyen árnyékot. Szokásos módszerem, szememet becsuktam...1...2....3 még mindig ott volt...újra ekkor már eltűnt nagyon megijedtem. Volt, hogy már majdnem aludtam (ez előtt az eset előtt kifejezetten szúró, rossz érzésem volt) valami elkezdte bizsergetni a nyakam. Álmos voltam nem foglalkoztam ezzel....aztán rá 5 percre egy erős, öblös férfi hang a fülembe suttogott...reggel rájöttem mit "Felejtsd el". Ez 06. 19.-én történt késő este. Volt, hogy alig éreztem "rosszat", és csak a tükör esett le a falról. Ez azért volt furcsa, mert a tükör fel volt fúrva, és "csak a szél" nem lökhette le. Volt, hogy csak éreztem figyelnek. Egy ideje nem igazán izgatnak, hisz mindig is voltak ilyenek...de mostanában egyre durvábbak (fent említettek)...én tényleg félek...és megint érzem...valaki valami segítség? tipp?
2014. júl. 4. 21:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De nem emlékszem az álmomra, mert egy...miután leesett , hogy mi történt nem tudtam elaludni egyhamar, kettő miután sikerült elaludnom...nem álmodtam semmit..vagyis nem emlékszem rá.....
2014. júl. 12. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, hogy szerintem törölte az emléked arról amit álmodtál és úgy látszik, sikeresen.
2014. júl. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!