Veletek történt már?
Figyelt kérdés
Mindig is éreztem....furcsa dolgokat magam körül, leginkább rossz érzéseket. Mikor ilyen érzésem volt mindig történt valami. Mostanában egyre gyakrabban észlelem ezt. Lehet először furán fog hangzani, de én komolyan gondolom. Na akkor az elején. (huhh...) Minap este is rám telepedett ez az érzés...és megint nem volt alaptalan. Este...23.20 körül láttam egy árnyat velem szemben. Eléggé ismerem a szobámat, hogy tudjam semmi sem vetít ilyen árnyékot. Szokásos módszerem, szememet becsuktam...1...2....3 még mindig ott volt...újra ekkor már eltűnt nagyon megijedtem. Volt, hogy már majdnem aludtam (ez előtt az eset előtt kifejezetten szúró, rossz érzésem volt) valami elkezdte bizsergetni a nyakam. Álmos voltam nem foglalkoztam ezzel....aztán rá 5 percre egy erős, öblös férfi hang a fülembe suttogott...reggel rájöttem mit "Felejtsd el". Ez 06. 19.-én történt késő este. Volt, hogy alig éreztem "rosszat", és csak a tükör esett le a falról. Ez azért volt furcsa, mert a tükör fel volt fúrva, és "csak a szél" nem lökhette le. Volt, hogy csak éreztem figyelnek. Egy ideje nem igazán izgatnak, hisz mindig is voltak ilyenek...de mostanában egyre durvábbak (fent említettek)...én tényleg félek...és megint érzem...valaki valami segítség? tipp?2014. júl. 4. 21:33
1/12 anonim válasza:
Most komolyan, ezt este kell kiírni?? Én meg a másik okos, aki olvassa. :) Szerintem az elso es legfontosabb, hogy ne engedj teret ezeknek a gondolatoknak. minel tobb energiat olsz belejuk, annal valosagosabbnak fog hatni. javaslom kosd le magad. rajzolj, hallgass zenet, filmezz, fozocskezz, takaritgass, pakolgass, akar aerobicozz, tornazz, menj el futni, elj tarsasagi eletet. mar az is eleg ha talalkozol egy baratoddal. a lenyeg h faraszd le magad h meg csak veletlen se jussanak eszedbe a butasagok. tudom mert en ugyanez voltam bar nalam azert nem esett le a tukor. de szo szerint azt vartam mikor fog majd tortenni vmi termeszetfeletti. ami persze lehet nem is volt az. este meg aludj hamar.
3/12 A kérdező kommentje:
Hurrá....és mit tudok tenni...mert hát na....
Mit ajánlotok?
2014. júl. 4. 23:30
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem hívj egy sámánt, de semmiképpen se hívj papot!
A pap tényleg eltávolítja , de csak olyan 1-2 napra. Aztán Démonbácsi visszajön és jól megköszöni neked.
2-es voltam.
6/12 anonim válasza:
nem értek egyet. az imátkozás nem sokat ér, legalábbis nálam. mondjuk én a szellemeket látom és hallom őket. nekem az segített hogy ha féltem megkértem őket hogy maradjanak csendben, és valamilyen szinten sikerült.
7/12 A kérdező kommentje:
De én félek, ha szólok "neki" akkor rosszabb lesz. Így se jobb mondjuk..
2014. júl. 6. 18:36
8/12 anonim válasza:
És szerinted mire célozhaztott azzal hogy felejtsd el? Ha azt amire gondolt rájössz mi az és elfelejted akkor talán békénhagy.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fogalmam sincs mire célozhatott a "Felejtsd el." kijelentéssel. Az utóbbi időben nem láttam, hallottam semmi szokatlant vagy furát amit el kéne felejtenem....
2014. júl. 11. 13:56
10/12 anonim válasza:
Reggel jöttél rá mit suttogott...
Nos én szerintem, az álmodban történt olyasmi, amit ki akart törölni az emlékezetedből.Ilyesmi velem is előfordult párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!