Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi történt velem? Valami...

Mi történt velem? Valami belém szállt, fel-alá mászkált, nem tudtam mozogni, hangot kiadni.

Figyelt kérdés

Korábban is történt velem hasonló eset, hallottam az álom paralízisről, betudtam annak a történteket.

Tegnap éjjel viszont sokkal furcsább dolog történt. Éreztem ahogy a jobb kezem irányából valami belém szállt. Nehéz leírni, de mintha egy energia csomag lett volna. Adott frekvenciával rezgett bennem, adott periódus idővel fel-le mozgott a testemben, tetőtől talpig, újra és újra. Na, ez után jött az a rész, hogy azt akartam, hogy hagyja abba, ezért akartam felkelni, de sem mozogni nem bírtam sem pedig hangot kiadni. Majd pár perc erőlködés után vége lett. A bennem mozgó valami rémiszt meg igazán. Hálás lennék, ha valaki tudna választ, tippet adni.

2013. dec. 3. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
DOSTA? Most tényleg? Rossz démon lehetett! :(
2013. dec. 3. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne már! Megijesztesz! Évente 1-2-szer előfordul velem ilyesmi. Sőőőt! Volt 1-2 durvább sztori is, de azt inkább nem írnám itt le.
2013. dec. 3. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis volt.
2013. dec. 5. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekelne, hogy mi volt az, amiről nem akarsz beszélni, ha nem akarod itt leírni, írhatsz privátot, ott kielemzem.

Kérdés viszont az, hogy tényleg nem álmodban történt-e ez Veled, vagyis mennyiben tudod igazolni azt, hogy ébren voltál.

Ugyanis, hogyha álom, akkor az teljesen általános, elfogadható.

Például én régen állandóan azt álmodtam, hogy tudok repülni, hirtelen helyet változtatni akár kilométerekre a levegőben, illetve lebegni bárhol.

2013. dec. 16. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj üzenetet nem vagy vele egyedül...
2013. dec. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!