Mi történt velem? Valami belém szállt, fel-alá mászkált, nem tudtam mozogni, hangot kiadni.
Korábban is történt velem hasonló eset, hallottam az álom paralízisről, betudtam annak a történteket.
Tegnap éjjel viszont sokkal furcsább dolog történt. Éreztem ahogy a jobb kezem irányából valami belém szállt. Nehéz leírni, de mintha egy energia csomag lett volna. Adott frekvenciával rezgett bennem, adott periódus idővel fel-le mozgott a testemben, tetőtől talpig, újra és újra. Na, ez után jött az a rész, hogy azt akartam, hogy hagyja abba, ezért akartam felkelni, de sem mozogni nem bírtam sem pedig hangot kiadni. Majd pár perc erőlködés után vége lett. A bennem mozgó valami rémiszt meg igazán. Hálás lennék, ha valaki tudna választ, tippet adni.
Érdekelne, hogy mi volt az, amiről nem akarsz beszélni, ha nem akarod itt leírni, írhatsz privátot, ott kielemzem.
Kérdés viszont az, hogy tényleg nem álmodban történt-e ez Veled, vagyis mennyiben tudod igazolni azt, hogy ébren voltál.
Ugyanis, hogyha álom, akkor az teljesen általános, elfogadható.
Például én régen állandóan azt álmodtam, hogy tudok repülni, hirtelen helyet változtatni akár kilométerekre a levegőben, illetve lebegni bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!