Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt már veletek valamilyen...

Történt már veletek valamilyen paranormális esemény?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 14:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos igen, de már kezd elegem lenni belöle..

Barátoméknál folyton csapkolódzik az ajtó van hogy folyamatosan( éjszaka, és k*urva ilyesztö)

Régebben egy emeletes házban laktunk anyával ( albérlet)

Ott fa lépcsö volt, és mikor mindenki aludt lehetett hallani a lépcsön hogy valaki lépked ( persze sebki nemvolt ott mert néztem) meg hatalmas dübögések,srb.

Egyazer nagynyugodtam feküdtem néztem a tv-t és a mellete lévö polc ( stabilan állt) ráborult a tévére.

A cuccaim minden nap a szemem láttára lerepülgettek a szekrényröl stb...

Egyik barátnönröl( az anyukájra is látta) hogy valami lehúzta róla a takarót!

Multkor mikor jöttem ki a fürdöböl a fejem mellet láttam még egy fej árnyèkot.

Remélem te nem élsz át ilyeneket, és nem is akarsz.

2014. márc. 14. 14:34
 2/30 anonim ***** válasza:
16%
Na na nem túlzol te egy kicsit?
2014. márc. 14. 14:40
 3/30 Shai-Hulud ***** válasza:
16%

@1:

És az orvosod mit szólt ezekhez? :)

2014. márc. 14. 14:43
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos nem.

Addig én sem hittem benne amég velem nem történtek meg ezek!

2014. márc. 14. 14:43
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Igen, és elég rémisztő volt, kopogószellem volt az irodámban mindkét szekrényben, amikor egy családtagom bajban volt és nem ért el senkit. Iszonyú hangos dörömbölés jött a belső szobában a szekrényből, befutottam és akkor a kinti szekrényből dörömböltek. Pár percig remegveálltam az irodában, annyira megijedtem. Otthon tudtam meg, hogy éppen akkor történt a baleset.
2014. márc. 14. 15:10
 6/30 anonim ***** válasza:
54%

Amikor meghallt a férjem, az egyik játék magáától csillingelni kezdet. Aztán rájöttem, hogy a gyerek a lekapcsolópöcköt nem húzta el teljesen, és ezért volt még érintkezése, amikor egy kis rezgés érte a polcot, amin volt.

SZóval nem volt semmi. :(

2014. márc. 14. 15:38
 7/30 A kérdező kommentje:
Velem sem történt még semmi ilyesmi.
2014. márc. 14. 15:43
 8/30 Passiflora ***** válasza:
100%

Telepatikus megérzésem volt többször, amit tudtommal a paranormális jelenségek között tartanak számon - bár én nem tekintem annak, pusztán attól, hogy a tudománynak még nincs rá "hivatalasan elfogadott" magyarázata.

Ezen kívül csak annyi, hogy évekkel ezelőtt egyszer azzal szembesültem, hogy egy közel egy kilós tárgy "odébbvándorolt" a szőnyegpadlón, ráadásul pár napon belül kétszer, ugyanaz és ugyanott.

A mai napig nem találtam rá semmi értelmes, számomra elfogadható magyarázatot, hiába próbáltam racionálisan végiggondolni, hogy hogyan történhetett.

(És megmondom őszintén, ha valaki más mesélne ilyet, szinte biztos, hogy nem hinném el neki.)

2014. márc. 14. 22:19
 9/30 anonim válasza:
100%
Én kétszer vagy háromszor megálmodtam egész napokat
2014. márc. 14. 22:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
egy barátomnál aludtam, és éjjel felriadtam, mert félhomályosan a sötéttől láttam egy magas férfit állni az ágyamnál, reggel meg közölték, hogy már más is látott ugyanott állni egy férfit, a nagybátyját.
2014. márc. 15. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!