Miért kapcsol be a tv magától?
Szerintem nézesd meg egy szerelővel. Hány éves a TV? Kb. Mennyit volt eddig használva? Lehet talán valami kondenzátor ment tönkre benne, de ki tudja. Ha garanciális akkor minél előbb vigyétek vissza, hogy nézzék meg.
Nekünk régebbi képcsöves TV kapcsolt be magától, és olyankor nagyon sötét volt a kép és nagyon halkan működött, de észlelni lehetett. De ez egy régi TV volt.
Vidd el szerelőhöz.
Csak azt nem értem, mi köze van az ezotériához?
Szia!
Én hiszek a szellemekben,de ez még nem jelenti azt,hogy nálatok is az van....
Lehet,hogy a TV rossz.
Bár vannak olyan entitások,amik az elektronikus dolgokból szerzik az energiájukat,de lehet,hogy nagyon régi a TV,és csak meg kéne nézetni,hogy jó-e.
Bár az tényleg furcsa,hogy a párod nem tapasztalja ezeket,de amíg van rá racionális magyarázat,addig soha nem érdemes egyből szellemre gondolni.
Én csak azt ajánlanám,hogy nézessétek meg a TV-t,mert az nem kizárt,hogy rossz a TV-k...És nem kell félni,mert ha esetleg nem rossz a TV,akkor lehetséges,hogy van valami rajtatok kívül a házban,de akkor addig nem kell félni,amíg nem bánt,és ezt nem ijesztgetésből mondom,de ilyenkor érdemes hívni egy szakembert,mert ő lehet,hogy el tudná küldeni a helyére az entitást.
De ha már itt tartunk,akkor egy jó fajta médiumot keressetek fel,mert valamelyikük csak becsap,és elkér nagyon sok pénzt....
Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!