Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért kapcsol be a tv magától?

Miért kapcsol be a tv magától?

Figyelt kérdés
A 6éves kislányommal szoktam aludni az ő szobájában, a másik szobában a férjem, a harmadikban pedig a 17éves lányom. A tv-ről tudni kell, hogy amikor rendesen be-és kikapcsoljuk a távirányítóval, akkor egy rövid zenélő hangot ad, valamint bekapcsolt állapotban alul kék led lámpa világít. Körülbelül 1-2 hónapja tapasztaltam azt, már vagy 20alkalommal, hogy hajnalban arra kelek, hogy a képernyő serceg, majd szürkén világít. Se zenélő hang, se kék fény, csak a képernyő világít. Megnyomom a távirányítót, hogy kikapcsoljon és a tv bekapcsol, majd megnyomom újra és rendesen kikapcsol. Egyszer 2hétre cseréltünk a férjemmel, ő aludt ebben a szobában, mi pedig a kislányommal a másik szobában. A férjem nem tapasztalt ilyen dolgot(igaz mélyebben is alszik) de miután visszacseréltük a szobát, én újra tapasztaltam ezt a jelenséget. A tv egyébként LCD tv, soha nem serceg normál állapotban. Mi lehet ez? Nem túlzottan hiszek a paranormális jelenségekben, de ettől egyre jobban megijedek.

2014. jan. 11. 14:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Meghibásodott a TV, kérdezd meg egy szerelőtől.
2014. jan. 11. 14:54
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Kiment a processzor szerezz be egy új modelt.
2014. jan. 11. 15:54
 3/22 anonim válasza:

Szerintem nézesd meg egy szerelővel. Hány éves a TV? Kb. Mennyit volt eddig használva? Lehet talán valami kondenzátor ment tönkre benne, de ki tudja. Ha garanciális akkor minél előbb vigyétek vissza, hogy nézzék meg.

Nekünk régebbi képcsöves TV kapcsolt be magától, és olyankor nagyon sötét volt a kép és nagyon halkan működött, de észlelni lehetett. De ez egy régi TV volt.

2014. jan. 11. 15:54
 4/22 A kérdező kommentje:
kb 1-1,5 éves a tv.ez nem bekapcsol, mert ezek után ha megnyomom a távirányítót, hogy kapcsoljon be, akkor kapcsol be.nem tudom ez mennyire érthető így
2014. jan. 11. 16:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Talán, ha kicsit pontosítanád a kérdésed. Nem magától kapcsol be, hanem kikapcsolt állapotban kezd serceg, és mutat szürke képet? Ha utána bekapcsolod, normálisan működik? Általában azonos időpontban "kapcsol be"? próbáljatok fennmaradni egyszer együtt, és nézzétek meg, mi okozza. Vagy ha arra ébredsz, h bekapcsol, ne kapcsold ki, hanem mutatsd meg valakinek.
2014. jan. 11. 17:02
 6/22 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló igen, kikapcsolt állapotban serceg, aztán rendesen működik.van, hogy éjfélkor, van, hogy 1óra fele.én is gondoltam már rá, hogy áthívom majd a férjemet és megmutatom, csak eddig hirtelen az ijedtségtől mindig kikapcsoltam
2014. jan. 11. 17:06
 7/22 anonim ***** válasza:

Vidd el szerelőhöz.

Csak azt nem értem, mi köze van az ezotériához?

2014. jan. 11. 17:31
 8/22 anonim válasza:
ez inkább fekete mágia :( elözö kérdezö sajnos ezzel állunk szembe embereek
2014. jan. 11. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hiszek a szellemekben,de ez még nem jelenti azt,hogy nálatok is az van....

Lehet,hogy a TV rossz.

Bár vannak olyan entitások,amik az elektronikus dolgokból szerzik az energiájukat,de lehet,hogy nagyon régi a TV,és csak meg kéne nézetni,hogy jó-e.

Bár az tényleg furcsa,hogy a párod nem tapasztalja ezeket,de amíg van rá racionális magyarázat,addig soha nem érdemes egyből szellemre gondolni.

Én csak azt ajánlanám,hogy nézessétek meg a TV-t,mert az nem kizárt,hogy rossz a TV-k...És nem kell félni,mert ha esetleg nem rossz a TV,akkor lehetséges,hogy van valami rajtatok kívül a házban,de akkor addig nem kell félni,amíg nem bánt,és ezt nem ijesztgetésből mondom,de ilyenkor érdemes hívni egy szakembert,mert ő lehet,hogy el tudná küldeni a helyére az entitást.

De ha már itt tartunk,akkor egy jó fajta médiumot keressetek fel,mert valamelyikük csak becsap,és elkér nagyon sok pénzt....

Remélem tudtam segíteni!:)

2014. jan. 11. 21:30
 10/22 anonim ***** válasza:
tv-paneljavítás kell
2014. jan. 11. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!