Miért kapcsol be a tv magától?
Figyelt kérdés
A 6éves kislányommal szoktam aludni az ő szobájában, a másik szobában a férjem, a harmadikban pedig a 17éves lányom. A tv-ről tudni kell, hogy amikor rendesen be-és kikapcsoljuk a távirányítóval, akkor egy rövid zenélő hangot ad, valamint bekapcsolt állapotban alul kék led lámpa világít. Körülbelül 1-2 hónapja tapasztaltam azt, már vagy 20alkalommal, hogy hajnalban arra kelek, hogy a képernyő serceg, majd szürkén világít. Se zenélő hang, se kék fény, csak a képernyő világít. Megnyomom a távirányítót, hogy kikapcsoljon és a tv bekapcsol, majd megnyomom újra és rendesen kikapcsol. Egyszer 2hétre cseréltünk a férjemmel, ő aludt ebben a szobában, mi pedig a kislányommal a másik szobában. A férjem nem tapasztalt ilyen dolgot(igaz mélyebben is alszik) de miután visszacseréltük a szobát, én újra tapasztaltam ezt a jelenséget. A tv egyébként LCD tv, soha nem serceg normál állapotban. Mi lehet ez? Nem túlzottan hiszek a paranormális jelenségekben, de ettől egyre jobban megijedek.#kikapcsolás #szellem #televízió #paranormális #kísértés #jelenség #kísértet #paranormális jelenség #TV
2014. jan. 11. 14:28
11/22 Peti7 válasza:
állítsatok be egy kamerát ami a tv-re néz,és hívjatok egy szerelőt hogy hátha meg tudja mondani hogy mért kapcsol be.Egyébként kis idő múlva lehet hogy kikapcsol.
12/22 Peti7 válasza:
Azért vegyétek föl videóra vagy fényképezzétek le a tv-t,hogy a tv szerelő ne higgyen hülyének,mert előfordulhat.
13/22 dozerman válasza:
Én is tapasztaltam már a saját tévémen ezt a dolgot!
Nálam nemcsak éjszaka, de nappal is csinálja, ha kikapcsolt állapotban van. Szerintem csak felfrissíti a szoftvert automatikusan ami rajta van! Amúgy egy Samsung led tv!
14/22 anonim válasza:
Hidd el ebben nincs semmilyen természetfeletti! Vigyétek el a tv-t egy szerelőhöz bizonyára a férjednél is ezt csinálta a tv csak ő mélyebben aludt és magától elmult ebben nincsen semmi ilyesztő de ha ennyire megijesz húzd ki éjszakára a tv-t és akkor biztos, hogy nem fogja ezt csinálni
15/22 anonim válasza:
VAN EGY ROSSZ HÍREM!!!!!!!!!a tv-nek kampó újat kell vennetek.
17/22 A kérdező kommentje:
semmi féle kampú azóta is él és virul :D éjszakára kihúzzuk a konnektorból és agyő :D
2014. jún. 25. 10:24
18/22 anonim válasza:
Talán így reagál az áramingadozásra, bár előfordulhat az is, hogy valaki "odaátról" akarja felvenni veled a kapcsolatot. Nem szoktál álmodni olyan személyekkel akik már meghaltak, mintha még élnének?
19/22 A kérdező kommentje:
dehogynem... dehát mit akarna velem a tv-n keresztül?
2014. jún. 27. 13:11
20/22 anonim válasza:
Vigyázz! Egyszer talán még kijön a tv-ből a körös kiscsaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!