Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt már veletek valamilyen...

Történt már veletek valamilyen paranormális esemény?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 14:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
én láttam az ágynál a férfit, de én szkeptikus típus vagyok inkább, annak tudtam be, hogy a fénytörés olyasmi lehetett ott, meg eleve félek este, fóbiám van
2014. márc. 15. 00:28
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak a tv kapcsolt be magától állandóan. :D

Haverom mondta hogy náluk is volt ilyen. Eléggé fosatós amikor mindenki alszik, és mondjuk pontban éjfélkor bekapcsol. Vagy az éjszaka közepén, és aztán még a csatornákat is váltogatja, hangot ad, stb.

Gondolom ez csak valami érintkezési dolog, vagy por, vagy valami ilyesmi.

Azt már furcsábbnak tartom, hogy egyszer pont akkor néztem rá a redőnyre, amikor leszakadt. De nem adott semmi hangot, és nem is utólag néztem oda. Szabályosan odanéztem, rá 1 mp-re leszakadt.

2014. márc. 15. 00:45
 13/30 anonim válasza:
100%
Sokszor megálmodom a jövő eseményeit és egyszer láttam egy ufórajt elrepeszteni a házunk fölött éjszaka (komolyan).
2014. márc. 15. 08:08
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer amikor egyedül voltam itthon a(régi)szekrényem kinyílt pedig kulcsra zártam,és hirtelen hallottam 1 suttogó hangot...
2014. márc. 15. 09:48
 15/30 anonim ***** válasza:
47%
első szerintem ez egy démon nekem is volt már eggyel dolgom és az is ilyesmiket csinált és imádott ilyezgetni de békén hagyott mert megerősödött az őrangyalom és most már csak szellemek vannak mellettem akik régen még szerettek
2014. márc. 15. 20:21
 16/30 anonim ***** válasza:
71%
Én egyszerűen látom az emberek összes gondolatát. Belelátok hogy épp mit gondolnak. Már nem is merek nagyon eljárni itthonról. Egyedül élek, szerintem nem biztos hogy jó nekem, de nekik sem.
2014. márc. 17. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Nekem olyan volt úgy 15 éve, hogy az előszobában volt egy kb. fél méteres gömb alakú hideg zóna. Amikor átmentem rajta, mindig megcsapott a hidege. Kézzel be lehetett határolni, hogy hol van a határa.

Két nap után tele lett vele a hócipőm, odaültem mellé és eloszlattam. Utána nem éreztem többet ott.

Néhány napra rá egy barátom a munkahelyén panaszkodott egy ilyenre, és ott is sikeresen működött a módszer.

2014. márc. 19. 16:17
 18/30 anonim ***** válasza:
53%

Figyeljetek!

Én ezeket valamiért nem tudom elhinni, illetve azt gondolom, hogy ti ezeket mindannyian csak magatok elé képzelitek. Én kisebb koromban nagyon féltem a szellemektől meg minden ilyen félelmetes dologtól. Most 20 éves vagyok és még soha, de tényleg soha nem fordult elő, hogy láttam volna valami olyan, amire ne lett volna józan magyarázat.

Sokszor volt olyan, hogy egyedül voltam otthon a sötétben és azon tűnődtem, hogy miért nem félek. Vártam, hogy jöjjön valami ijesztő hang vagy sötét alak, de nem jött mert tisztában voltam vele, hogy ilyenek egyszerűen nincsenek. Gondoljátok át még egyszer, hogy mit is láttatok , mert biztosan van mindegyikőtök történetére magyarázat.

Ezt higgyétek el nekem!

2014. márc. 20. 19:56
 19/30 anonim ***** válasza:
70%

#18: Ha egy gyereknek elégszer azt mondod, hogy amit érzékel az nincs, akkor nem fogja érzékelni addig, amíg 'át nem esik rajta'!

Attól, hogy Te nem érzékelsz valamit, attól az még lehet hogy van. Persze előbb, próbából, fel kéne venned azt a nézőpontot, hogy mi van, ha nem csak egy test vagy, hanem egy szellemi lény, ami egy testet használ az itteni dolgaihoz.

2014. márc. 21. 08:29
 20/30 Shai-Hulud ***** válasza:
34%

"Attól, hogy Te nem érzékelsz valamit, attól az még lehet hogy van."

Egyetértek. Attól, hogy te nem érzékeled a józan eszet, attól az még van. Csak nem nálad... :-D

2014. márc. 21. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!