Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt már veletek valamilyen...

Történt már veletek valamilyen paranormális esemény?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 14:07
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
80%
a deja vu nálam nagyon sűrű. amikor úgy érzem h ez már megtörtént velem előre tudom h tovább mi fog történni és általában igazam van (am nemtudom h ez paranormálisnak számít-e)
2014. márc. 21. 21:46
 22/30 anonim válasza:
75%

igen. kb 2 éve még mostohatesóm társaságában történt a dolog. Hétköznap volt (nem emlékszem milyen nap) a lényeg, hogy másnap iskola volt, ezért korábban mentünk el aludni mint szoktuk.. már éppen félálomban voltam, ő meg már aludt.. egyszer csak egy olyan hang volt, mint amikor alulról felfele felcsapod a kilincset(szerintem mindenki tudja miről van szó, ha nem akkor próbálja ki) de a szokottnál hangosabb volt ez a hang. Egyértelműen az ajtó fele néztünk mindketten, arra számítottunk hogy Anyám benyitott az ajtón és mondani akar valamit (mert sűrűn csinált ilyet) egyszer csak megkérdezi mostohatesóm:

- Nem Anyud jött be?

- Nem! de ezekszerint akkor te is hallottad! Mintha lebaszták volna a kilincset!

- Aha!

ahogy ez a beszélgetés befejeződött, mindketten számítottunk rá hogy a szüleink is hallották a hangot és legalább valamelyik bejön megkérdezni hogy mit vertünk le, de nem..

de egyébként ahogy befejeződött ez a beszélgetés, elkezdtek ugatni a kutyák. egyértelműen szellemre tippeltünk

17/F :D

2014. márc. 23. 14:15
 23/30 anonim válasza:
75%
A paranormális események annyira igazak amennyire hiszel bennük. Minél többet agyalsz rajta annál több összefüggést találsz bizonyos dolgok között. Lehet hogy valamire van logikus magyarázat lehet valamire nem találsz de ha ezen agyalsz és kutatsz utána folyamatosan figyelsz ezekre akkor meg is fognak történni. Legalábbis te úgy fogod vélni. Én nem hiszek ezekben de volt már dolgom olyan emberrel akit ez elég sokáig rabul ejtett esténként nem tudott aludni, látott "dolgokat" de idővel és persze más emberek segítségével ezt orvosolni lehet.
2014. ápr. 6. 03:03
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 1. válaszoló a fejed melleti fej-árnyék az a te fejednek az árnyéka, és hogy betartsam a szabályokat szoktam (ritkán) lélegzést hallani.
2014. ápr. 18. 17:26
 25/30 Szuperszenny válasza:
100%
Lélegzés,lekapcsolódó villany.Bekattanak a macskák. (Fújnak a fal felé. Csak úgy bele az éterbe.)
2014. ápr. 21. 20:36
 26/30 anonim válasza:
50%
Egyszer nyáron a barátnőm nálunk aludt.Mint ahogy azt egy csajos nyári estétől el lehet várni,mi sem este 8-kor feküdtünk le.Pontosan éjfél volt,mi pedig az asztali lámpa fénye mellet beszélgettünk.PONTOSAN éjfélkor (abban a szent minutumban váltott át az óra 23:59-ről 0:00-ra) néztem rá az órára és rögtön meg is szólaltam,hogy "kívánj vala..."mondtam volna tovább el,de elakadt a hangom,ugyanis a konyhába egy rettenetesen erős zúgás aztán pedig hangos,de kivehetetlen beszéd hallatszott.2 másodperc alatt végigfutott az agyamon,hogy a konyhai ablak be van e csukva,a konyha mellett lévő szobák ablakai szintén be vannak-e zárva és nemcsak a mindig részeg szomszédunk tisztel meg csengő-bongó hangjával.Arra jutottam,hogy minden be van zárva mindenhol.Kiszaladtam a konyhába,de akkor már anyáék is elindultak a ricsaj irányába.(anyáék szobája a konyhára nyílik) Ahogy kiértem,azt tapasztaltam,hogy a rádió kapcsolt be magától.Mi,barátnőmmel rettenetesen megijedtünk,de még anyáék is megdöbbentek a történteken.Mikor ki szerettem volna kapcsolni a rádiót,észrevettem a jobb alsó sarkában lévő kis pöttyöt,ami azt jelezte,hogy az óra ébresztőre volt állítva,valószínűleg éjfélre.Ekkor eszembe jutott,hogy délelőtt áramszünet volt,és mikor visszajön az áram,az óránk automatikusan beállítja magának az éjféli ébresztőt.Szinte mindenre van logikus magyarázat,csak át kell gondolni a dolgokat!!
2014. máj. 3. 14:59
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Logikátlan. Áramszünet esetén elfelejti az éberesztési időpontot, de a pontos időt nem ? Mert az óra is általában akkor nulláz, amikor visszajön az áram, de az nem pontosan dél vagy éjfél - általában. Szerintem kitaláltad a logikus magyarázatos történetet. Kísértetek pedig vannak !
2014. máj. 3. 20:58
 28/30 anonim válasza:
51%

Ha szerinted logikátlan a történetem,elmagyarázom még egyszer:)

Vágjunk bele.Amikor délelőtt áramszünet volt,és visszajött (szintén még a délelőtt folyamán) az áram,az óra 0:00-t mutatott (ez ugye eddig logikus,hiába volt délelőtt 11 óra környéke,gondolom gyári beállítás miatt az áram visszajöttekor 0:00-ról kezdte újra számolni az időt a digitális óránk.)Na mármost.Ha egy digitális órán ébresztőt szeretnél beállítani,akkor vagy azt tapasztalod,hogy az aktuális időpontról (amennyit éppen az óra mutat) kell előre illetve visszaállítani az órád a kívánt időponthoz,hogy akkor ébresszen,(Ez természetesen NEM befolyásolja,hogy egyébként,ébresztési beállításon kívül mennyit mutat az óra.)VAGY 0:00-ról kell előre illetve hátra állítanod,ez a kettő lehet a kezdeti időpont.Eléggé kuszán írtam le,remélem érthető eddig.

És az áram visszajöttekor a mi óránkon babrálás nélkül a 0:00-s szám villogott.Apa fogta,beállította az időt,de nem vette észre hogy az ébresztést jelző kis pötty is kint van a világító időpont mellett.Visszagondolva előző soraimra,tisztáztuk,hogy vagy az aktuális időpont a kezdő,vagy a 0:00.És mivel abban a pillanatban az óra szemszögéből a 0:00 volt az aktuális és a kezdő időpont IS,így ezt állította be ébresztőnek.Remélem érthető,és ezek után nem vádolsz azzal hogy kitaláltam.;)

2014. máj. 5. 12:42
 29/30 anonim válasza:
78%

De őszintén megvallom,velem is történt már olyan,aminek eddigi valós és logikus magyarázatára nem sikerült rájönnöm,de szinte teljesen biztos vagyok benne,hogy van neki!:

Egy éve,egy nyári este olvasni készültem.Mivel a fényre bejönnek a szúnyogok,bezártam az ajtómat és ablakomat,felkapcsoltam az asztali lámpámat és fehérneműben (mivel minden zárva volt,semmi levegő sem volt a helységbe-nyáron amúgy is elég kevésszer tapasztalhatunk friss esti szellőt-melegem volt.)belemerültem a könyvembe,fél egy körül eszméltem fel.Álmosan feltápászkodtam,leraktam a könyvet,kinyitottam az ajtómat (minden máshol nyitva volt az ablak,gondoltam,hátha onnan elég levegő jön be és nem kell kinyitni az enyémet-mert azért szkeptikus létemre láttam már pár horrorfilmet,amiben a csajszi este,mikor már mindenki mélyen alszik,ki akarta nyitni az ablakot és ahogy az ablakhoz lépett egy ijesztő szörny nézett vissza rá az ablaküvegen keresztül...Ezt nem kockáztathattam meg- így ablaknyitás nélkül az ágyamba zuhantam.Jellemző rám,hogy nyáron is nyakig betakarózok,mert a takaró eleinte egy kis védelmet ad a szúnyogok csípése elől (álmomban úgyis lerúgom magamról). Igenám,de a védőpajzsi szerepe mellet az én imádott dunyhám szép kis dosztot csinál,én meg egy sütőbe éreztem magam.Ledobtam magamról a takarót,kipattantam az ágyból és rendkívül bátor módon az ajtóhoz pattantam,becsuktam,hogy a felgyúló fényre ne jöjjenek majd be a szunyik,és felkapcsoltam a villanyt. (mert hát hol mernék már én fény nélkül ablakot nyitni...-fent leírt szörnyen szörnyű szörnyes fantáziálásaim miatt...)Könyörgöm ne is próbáljátok megérteni a logikám,mert néha én sem értem,de az volt a terv,hogy:

ajtó becsuk (szúnyogok ezáltal kirekesztve-magamban ördögi kacajt hallatni okosságom miatt);lámpa fel;menni ablakhoz;nem találkozni ablaknál szörnnyel;ablak kinyit;tesiórákon sem gyakorolt gyorsaságú sprint a villanykacsolóhoz,még mielőtt szunyi észreveszi hogy Virágéknál ég a világ;villany lekapcs;vissza ágy és VÉGRE FRISS NYÁRI ALKONYI LEVEGŐŐŐ!

Ehhez képest az történt,hogy:

ajtó becsuk (szúnyogok ezáltal kirekesztve-magamban ördögi kacajt hallatni okosságom miatt);lámpa fel;megindulni ablakhoz;ránézni ablakfüggöny;az mozogni nagyon durván,mintha valaki elment volna előtte ,és közben még fújta volna is;én hátraugrani;gondolkozni:ablak zárva,ajtó zárva,én nem tettem semmi hirtelen-méghogy hirtelen...SEMMILYEN olyan mozdulatot amibe beleremeghetett volna a függöny;megrémülni;leb*szni villany;kiszaladni;tesómnál aludni.

Mai napig nem tudom mitől mozgott be ennyire a függöny.Minden csukva volt,én éppen mozdultam volna mikor megmozdult a függöny,még a radiátor sem fűtött(retardáltak is lennénk nyáron fűteni),de attól amúgy sem tudott volna ennyire belengeni.

Velem csak ennyi történt meg max annyi,hogy mindig van valami kopogás,csattogás a lakásban,de ez már születésemtől így van,megszoktam,szerintem vagy a csövek,vagy a radiátor vagy valaki elektromos kütyü kattan.Ezektől már nem is félek,teljesen jelentéktelenek számomra.

És nem azt mondom,hogy nincsenek kísértetek.Hanem hogy SZERINTEM nincsenek kísértetek.Nem azt mondom,hogy ez ÚGY VAN,ahogy én mondom ÉS KÉSZ,PONT;hanem hogy én ezt GONDOLOM,ez a véleményem.Én nem hiszek bennük.De biztosan vannak,csak azon az elven vagyok,hogy hiszem ha látom.De inkább ne lássam,addig vagyok boldog míg nem látom!Minden olyan ember meg örüljön,hogy vele nem történnek ilyenek.Én is örülök,és sajnálom azokat akik ezek a dolgok miatt kellemetlenül érzik magukat.

2014. máj. 5. 13:24
 30/30 anonim válasza:
75%
Hát én amikor felkelek reggel (kb. 06:30-07:00), legtöbbször elindul az ágyam mellett lévõ alvó üzemmódba helyezett (lezárt) laptopom. Lehet, hogy csak Mail, de engem nem zavar, meg sem ijeszt.
2014. máj. 27. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!