Történt már veletek olyan dolog, amit nem tudtok megmagyarázni, és biztosak vagytok benne, hogy természetfeletti jelenség volt?
Például amikor biztosak voltatok benne hogy szellemet láttatok, éreztetek, vagy ehhez hasonlók. Ha igen, elmesélnétek?
Szépen kérem, hitetlenkedő, viccelődő hozzászólók mellőzzék a véleménynyilvánítást, nem arra vagyok kíváncsi, nagyon köszönöm.
Kedves Kérdező!
Nem a grammatikába, azaz a nyelvtanba kötöttem bele, hanem a logikába. Amire nincs magyarázat, arra nincs magyarázat. Egyetlen olyan jelenség sincs a világon, amiről sikerült volna bebizonyítani, hogy természetfeletti erő felelős érte, a természetfeletti minden esetben a megmagyarázásra való képtelenség elismerése.
A tudomány a "természetfeletti" alatt nem azt érti, amire nincs magyarázat, hanem azt, amire soha nem is lehet tudományos módszerrel magyarázatot adni. Azt, hogy a világot végső soron a Nagy Gyíkember teremtette-e ilyen kérdés. Akármit tudunk is a világ eredetéről, mindig feltehető, hogy azelőtt ott volt a Nagy Gyíkember.
Olyan dolog, már történt velem, amire nem tudom, a magyarázatot, és a dolog jellegéből adódóan soha nem is fogom. Ennyi. Lehetett, a Nagy Gyíkember, de biztosan csak azt tudom, hogy nem tudom.
Nem a kiskutya nyalakodása volt a furcsa jelenség, hanem hogy mereven egy pontba figyelt és morgott mintha látna valamit. Ilyet nem egy kutya vagy macskatartó gazditól hallottam, érdekes dolog...olvasd el még egyszer azt a hozzászólást, kissé félreelemezted :)
És köszönöm mindenkinek, aki leírta/leírja a különös tapasztalatait! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!