Ez a jelenség minek tulajdonítható?
Valamit hibázott az agyad. Mondjuk elég durván!
Olyan, mintha alvajártál volna, majd közvetlenül utána alvási paralízised lett volna.
Erről eszembe jut egy "vicces" de hasonló esetem, te is valahogy így járhattál:
Lefekvés után valamiért túl hamar jöttek az álomképek(nagyon fáradt lehettem).Fizikailag még ébren éreztem magam, de valójában már álomszerű képek voltak előttem.Határozottan láttam, hogy a szoba közepén egy elhúzható függöny van (valóságban nem volt) és valakik lesnek rám mögüle.Rendesen befostam és átmentem anyuhoz.Ő épp olvasott, miközben én feldúltan magyaráztam neki, hogy a másik szobában vannak és a függöny mögül figyelnek!Mire ezt végigmondtam, akkorra rá is eszméltem, hogy baromi nagy marhaságokat mesélek és szégyenkezve visszasompolyogtam a szobámba.Szerencsére anyám a könyvolvasásból fölzavarva nem nagyon fogta fel, mit makogok, úgyhogy ennek köszönhetően nem nézett elmebetegnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!