Álmok, látomások, szellemek? Mi lehet ez?
Másfél hónapja fejeződött be egy pszihológiai kezelésem ahol a depressziómat kezelték és azóta minden rendben, legalábbis érzelmi téren. Kiskorom óta rajzolok festek gyakran amiket álmaimban látok. Mikor az egyiket megmutattam az orvosomnak ledermedt s kérdezte: ki szemei ezek ? A rajzon egy kristálygömb van felette egy szempár s díszítésként rózsát rajzoltam. Azt válaszoltam nem tudom csak úgy rajzoltam.
A történetem az, hogy egyre gyakrabban kísértenek álmok amik gyakran be is következnek. Álmaimban láttam nagyszüleimet akiket ezelőtt még képen sem hisz több mint 10 éve halottak, és ebben a házban hunytak el ahol máig élek családommal. Az utóbbi időben túl sokat álmodom s zaklatott vagyok miattuk egy kicsit. Két hete rám tört egy furcsa érzés ami fél óráig tartott: szédültem, az arcom hideg volt, nem tudtam "élesen" nézni csak bambultam, és beszélni sem voltam képes. Legbelül a semmiből elkapott a félelem érzet, nem tudom mihez hasonlítani azt az érzést..rettegtem.Azt hittem csak valami lényegtelen rosszullét, ledőltem aludni. Másnap reggel egy dolog járt az eszembe és gőzöm sincs hogy jutott eszembe: szeretnék egy ékszert a nagyimtól. Tűvé tettem mindent akár csak egy gyűrűért, minden rokonom megkérdeztem de eladták az összeset. Nem találtam.
Pár napja nyaralni voltam a Mátrában és többen filmeztünk egy szobában. Akkor megtámadott ugyan az az érzés. Kimentem a szobából este az udvarra leültem s remegve bambulva ide oda bámultam s hangokat hallottam, és egy félig kirajzolódott arcot láttam magam előtt. Kijöttek hozzám de egy hang nem hagyta el a számat káosz volt a fejemben. (nem fogyasztottam alkoholt egyik esetnél sem). Ezért írok most neked, mi lehet ez? Mamám felakarja velem venni a kapcsolatot? Mi lehet ez? Előre is köszönöm válaszod, nem tudok kihez fordulni.
16/L
Szerintem ne foglalkozz sokat a szellem témával mert temérdek rossz hatása is van.
A mamád már elment,csak nem akarsz belenyugodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!