Mért van ez? 15L
Hali! Velem is van ilyen, én is minden lámpát felkapcsolok, amerre megyek, már kis korom óta. Mikor megyek lefeküdni, fokozatosan kapcsolom le őket, ahogy közeledek az ágyamhoz. A végén már csak az asztali lámpám ég, akkor berakom a fülest, bekapcsolok valami jól eső zenét, lefekszek, kényelmesen elhelyezkedem és csak ezek után kapcsolom le az utolsó lámpát. Utána a fal felé fordulok, hogy ne is lássak be nagyobb tereket, ahova oda tudnék képzelni dolgokat. Ezután becsukom a szemem és csak a zenére figyelek, majd elalszom.
Amúgy én szoktam horrorokat nézni, nem is azoktól félek, csak egyszerűen bennem van az a para, hogy a sötétben bármi megtörténhet.
Nem mondtam sokkal többet mint az előttem szólók, de remélem azért segítettem.
17L
Az asztrális terünk a hitetlenség és a nemtudás / nemértés stb. miatt el van szennyezve... tele van fizikai test nélküli parazitákkal. Egyre inkább meghatározzák a világunkat. Sajnos, a vallásokat is erősen befolyásolják.
Ezeket a hatásokat valamilyen szinten mindannyian érezzük és tapasztaljuk. Általában valami másra, vagy valaki másra (!) fogjuk.
Mi a szemeinknek hiszünk, pedig a szemeink ennek a valóságnak csak egy szeletét érzékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!