Amikor sötétben vagyok mért villannak be rém képek a fejemben? Többi lent!
A tudatalatti megoriz minden kepet, hangot, esemenyt stb. amit egyszer az ember tapasztalt. Abszolut mindent !
Neked spontan elojonnek, masoknak altalaban feledesbe merulnek, de attol meeg leteznek.
Az akaratod, figyelmed erejevel iranyitsd masra a gondolataid ha megjelennek a kellemetlen dolgok. Igy tudod legyozni a felelmet .
Ahogy írja a #3-as, mindent megőriz a tudatalattink.
Nekem is vannak ilyenek vagy még durvábbak, és akármikor előjönnek, bár én szeretem a horrort, misztikus filmeket, és inkább csak nem törődöm velük, figyelmen kívül hagyom.
Mert tudom, hogy az csak film, de sajnos múltkor láttam, ami a valóságban megtörtént, na azt elég nehezen tudtam kezelni még én is, de idővel már az sem okoz gondot.
Ahogy élem a minden napokat halványulnak és mással foglalkozok és itt is segít, hogy figyelmem kívül tudom hagyni, nem parázom rá.
Igaz egyszer mikor koponya MR-t csináltak, na ott viszont az a zaj, ami a gépben volt, hát az nem semmi és nagyon koncentrálnom kellett, hogy ne azokra a "képekre" figyeljek és kibírjam a vizsgálatot, mert még 1x már nem akartam végig csinálni. Ez pár éve volt, az az idő egy örökké valósának tűnt akkor. Haza felé az segített, hogy füles be és a kedvenc zeném hallgattam.
Vagy, ha rajzolok is kitudok teljesen kapcsolni, hobbimmal és a sporttal is.
Amúgy, ha belegondolsz ez az élet velejárója nem lehet tenni ellene, megszületünk és meg is halunk, ki így ki úgy, a köztes idő kell megélni és élvezni.
Tudom javasolni, akkor a lélegzetedre figyelj és lassan, nyugodtan lélegezz. És ne hagyd, hogy erőt vegyen rajtad a félsz, és ne is parázz rá. Idővel megtanulod kezelni és élni ezzel.
Remélem sikerülni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!