Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Amikor sötétben vagyok mért...

Amikor sötétben vagyok mért villannak be rém képek a fejemben? Többi lent!

Figyelt kérdés
Gondolok pl:kórházi betegekre pl : lélegeztető gépre kapcsolt emberre vagy infúzió vagy gége metszés utáni meg ilyen dolgokat látok a saját kis fejemben ! Addig semmi baj de ha ezek eszembe jutnak onnantól végem van és rettegeg! Csak ha sötétben vagyok és mindegy hogy egyedül vagyok vagy sem!
2014. márc. 27. 21:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem nézek horrort és még csak ehhez hasonlót sem sohasem szerettem az ilyen filmet!
2014. márc. 27. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos jó párszor jártam kórházban szerencsére csak mint látogató és legnagyobb sajnálatomra láttam ilyet ilyeneket ott! De már nagyon sok Év el telt azóta!
2014. márc. 27. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:

A tudatalatti megoriz minden kepet, hangot, esemenyt stb. amit egyszer az ember tapasztalt. Abszolut mindent !

Neked spontan elojonnek, masoknak altalaban feledesbe merulnek, de attol meeg leteznek.

Az akaratod, figyelmed erejevel iranyitsd masra a gondolataid ha megjelennek a kellemetlen dolgok. Igy tudod legyozni a felelmet .

2014. márc. 27. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló rendkívül megnyugtató a válaszod és nagyon köszönöm ! Legalább mostmár azt értem hogy mitől van ez! Tényleg köszönöm a választ!
2014. márc. 27. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy írja a #3-as, mindent megőriz a tudatalattink.

Nekem is vannak ilyenek vagy még durvábbak, és akármikor előjönnek, bár én szeretem a horrort, misztikus filmeket, és inkább csak nem törődöm velük, figyelmen kívül hagyom.

Mert tudom, hogy az csak film, de sajnos múltkor láttam, ami a valóságban megtörtént, na azt elég nehezen tudtam kezelni még én is, de idővel már az sem okoz gondot.

Ahogy élem a minden napokat halványulnak és mással foglalkozok és itt is segít, hogy figyelmem kívül tudom hagyni, nem parázom rá.

Igaz egyszer mikor koponya MR-t csináltak, na ott viszont az a zaj, ami a gépben volt, hát az nem semmi és nagyon koncentrálnom kellett, hogy ne azokra a "képekre" figyeljek és kibírjam a vizsgálatot, mert még 1x már nem akartam végig csinálni. Ez pár éve volt, az az idő egy örökké valósának tűnt akkor. Haza felé az segített, hogy füles be és a kedvenc zeném hallgattam.

Vagy, ha rajzolok is kitudok teljesen kapcsolni, hobbimmal és a sporttal is.

Amúgy, ha belegondolsz ez az élet velejárója nem lehet tenni ellene, megszületünk és meg is halunk, ki így ki úgy, a köztes idő kell megélni és élvezni.

Tudom javasolni, akkor a lélegzetedre figyelj és lassan, nyugodtan lélegezz. És ne hagyd, hogy erőt vegyen rajtad a félsz, és ne is parázz rá. Idővel megtanulod kezelni és élni ezzel.

Remélem sikerülni fog! :)

2014. márc. 28. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A tudatalatti félelmeid jönnek elő. Semmi misztikus nincs ebben, kicsit érzékenyebb vagy, mint az átlag.
2014. márc. 28. 18:16
 7/8 feher.farkas@tihi ***** válasza:
nekem is vannak ilyenek ez azeft van mert felsz es ilyenkor valamiert az agy igy viselkedik. Semmi lara csak ilyen az embet. legalabbis nekem igy viselkedik az agyam. szerencsed van hogy ilyen komoly valaszoloid vannak mert ez ritkasag a mai vilagban
2014. márc. 28. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy megnyugodj egy kicsit: én is vagyok néha így,de én nem a sötétben hanem amikor arcot mosok. Pfú! Csukva a szemem,nem látok semmit sem és ez kiakaszt. Amíg csukva a szemem olyan rémképek ugranak be,hogy csak na! :)Aztán elgondolkodtam,hogy miërt van ez. Az ember agya valahogy ezekben a helyzetekben jobban felidézi a valaha látott rémképeket. Azért is,mert ilyenkor sebezhetőbbek vagyunk,mint máskor. Nem kell tartanod semmitől,otthon,biztonságban vagy!
2014. máj. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!