Mért van ez? 15L
Egyszerűen félősebb lány vagy.
Horror filmből sem kéne akkor sokat nézni. Análkül is tudsz félelmetes dolgokat képzelni, de úgy egy fokkal jobb.
Nekem 8 éves koromban volt ez. Vagyis nem pont ez, csak néha én is "ijesztő" képeket képzeltem el a sötétben, de csak ha lehunytam a szemem.
Úgy múlt el, hogy elképzeltem, ahogy elbánok a szörnyekkel. Vagyis leütöm őket, egy szavamra eltünnek, vagy mint a Harry Potterben a mumusoknál.
Így összesen max 1-2 hétig volt ez.
szia :) en speciel 16 vagyok, lany de mar attol is ilyeneket latok ha csak horrortortenetet olvasok. Horrort en se merek nezni, se thrillert, bar neha nagyon "csalogat" tudom mi lenne a kovetkezmenye.
En azt tanacsolom, tuti h bevalik, h eleinte mindig MINDENHOL kapcsolj villanyt, Rolam a szuleim is tudjak ezt, es nem szolnak erte :)
Ha felnel, hallgass zenet. Vidam, porgoset, ami a kedvenced. Hidd el h segiteni fog. Esetleg valthatnank uzeneteket ezzel kapcsolatban, ha meg szukseged van tanacsra :)
Nagyon remelem h segithettem :)
Én is így vagyok vele :)
egyetértek az előzővel hallgass zenét, vagy beszélj,énekelj és kapcsolj mindenhol villanyt :D
Ne aggódj én 17 évesen ugyanezt csinálom egy jobb horrorfilm után :D (Érdekes,hogy én kicsinek voltam bátrabb)
Teendő: Én olyankor odaképzelem anyukámat, vagy valami boztonságérzetet adó dolgot.
Én 25F vagyok de ettől még mindig a frász kerülget!
Am tényleg ne nézz horrort!
Mindenki fél ezektől a filmektől...
kb 5-6 hónap, s rendbe jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!