Ti hisztek Te Ke Te Ke-ben?
a legnépszerűtlenebb lány volt.Sokszor szórakozott vele mindenki.
Egyszer amikor a metró megállójában állt az egyik osztálytársa egy nagy rovart tett a vállára.Miközben próbálta levenni magáról a rovart leeset a sínek közé.Amit utoljára látott az a száguldó vonat volt.A vonat csípőtől lefele ketté vágta...
De FELÉLT A FELSŐ TESTE!
A legenda szerint ,hogy ha diákok késő este abban a megállóban vannak mint ahol ő meghalt akkor a felső teste elkapja őket és 1 kaszával, sarlóval, láncfűrésszel ketté vágja őket.Állítólag napközben abban az iskolában van ahol ő és vissza mosolyog rá akkor eltűnik...
Én nem hiszek benne!
Ja!Szép álmokat!
...és a rovart vagy a lányt vágta ketté a vonat?
Ja Kuglófember amúgy nem szarozik, megeszik ő mindent, rovart embert, kutyát medvét...
Csak a varjaktól fél, egyszer látott egy macskát, ami kicsinált egy varjat, nos akkor bizony maga után hagyott vagy 2 talicska mazsolát, megrettent az őt megdézsmálni képes szörnyeteget elpusztító SZUPERMASSZÍV-JELENSÉGTŐL.
"Mert tekékre vágta a villamos mint a fákat szokták tekézni."
Ja tehát ez egy magyar elnevezés. Az igazat megvallva, én még soha nem hallottam arról, hogy a fákat tekézni lehet, nekem a tekéről mindig az a gurigálós játék jut eszembe. De biztos azért van,mert városban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!