Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti hisztek a szellemekben?

Ti hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Én sokáig nem hittem,igazából most se tudom,hogy láteznek-e vagy nem de tény ,hogy 12 éves voltam és kirándulni mentem az unokatesómék osztályával nos unokatesóm és barátnői elég furcsák voltak szellemet idézgettek ilyenek.. de nem akkor csak mondta és egy templomba voltunk és csináltunk fényképeket aztán a szálláson megnéztük a képeket és az oltárnál láttunk egy csuklyás mint a szeretetesek na olyan embert v mit nagyon féltem nem mertem aludni nem csinálhatták ők mert nem volt akkor még laptop amin szerkesztettek volna oda egy ilyen alakot. Aztán a barátnőm mesélte ,hogy a bnője furán viselkedett aznap este mint akit megszállt valami erről nem tudok konkrétabb dolgot mert nem voltunk ott.Volt olyan is ,hogy nem mertem aludni mert padlórecsegést hallottam pont a szobámnál meg van lazulva és ha rálépnek akkor ad ki hangot de nem volt kint senki ..és ez sokáig tartott aztán elmúlt ja volt ,hogy a tv is bekapcsolt magától de nem ment el az áram v ilyesmi mert anya a másik szobában tv-t nézett és neki nem ment el .
2013. márc. 3. 21:50
 1/6 x) ***** válasza:
12 évesen rengeteg dologba belemagyarázzák a hülye kis p.csák, hogy szellem. Annyira különlegesek szeretnének lenni hogy a legkisebb reccsenésre is ráfogják hogy szellem. Ettől függetlenül én hiszek a létezésükben, de nyilván nem az olyanokban mint amit leírtál. Van a szellemeknek jobb dolguk is mint lépkedni a padlón meg kapcsolgatni a tv-t. (A padlórecsegést a hőtágulás okozza, az elektronikus dolgok ki-be kapcsolását az áramingadozás.)
2013. márc. 3. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
jó a padlórecsegés meg tv még magyarázható de láttam a képen és jól kivehető volt.
2013. márc. 3. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Szellemek léteznek. És angyalok is.
2013. márc. 4. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Cthulhu, vagy Shub-Niggurath a válasz. Esetleg Yog-Sototh.
2013. márc. 18. 04:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Bezony, és földönkívüliek is.

De a szellemeknél maradva, unokatesómék olyan lakásban laknak, aminek egy szakállas öregember volt azz előző tulaja, de már meghalt.

A 3 éves unokaöcsi folyron mondta az anyjának, hogy szellemet lát. Egy szakállas öregembert! És ő ilyenkor még nem tudta, hogy lakott ott egy olyan!

Egyszer megkérte a szüleit, hogy zavarják el a szellemet, aki elvileg a sarokban állt. Az anyukája odaállt, és elkezdett beszélni, hogy legyen szíves menjen el, mert a kisfia nagyon fél tőle. Aztán a gyerek követett a felyével valamit, a bejárati ajtóig!

Na ehhez szóljatok hozzá!

2013. márc. 22. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:

"Aztán a gyerek követett a felyével valamit, a bejárati ajtóig!"

Az lett volna furcsa, ha a "felye" nélkül követi.

Viccet félretéve; a szellemek és egyéb földöntúli lények a fantázia szüleményei, és leginkább csak a csitrik hisznek bennük.

2013. márc. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!