Hisztek a szellemekben? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Én láttam egyszer.
A szomszéd néni meghalt, és rá pár hétre, mikor mentem el a háza előtt ott volt a kertben, ahogy ránéztem ő is rámnézett, mosolygott és köszönt. Nagyon megijedtem, elfutottam. De senki nem hitte el akkoriban, akinek elmeséltem.
Ez már évekkel ezelőtt volt, de azóta se szívesen megyek el a ház előtt.
Hiszek is meg nem is.
Velem még sosem történt semmi hasonló, amire ne tudtam volna racionális magyarázatot adni.
Viszont a Mamám állítólag látott egy meghalt rokon szellemét.
Ezért úgy vagyok vele, hogy amit írnak az erősen megkérdőjelezem, hiszen lehet igaz is egy-egy eset, de bizonyítani nem tudja.
U.i.: Én az földönkívüliektől féltem. Este nehezen tudtam elaludni, mert mindig attól féltem, hogy csak arra várnak, hogy egyedül maradjak a sörérben, elaludjak és elvisznek magukkal, megműtenek, mint azt a sok nénit és bácsit akik elmesélték és talán majd visszahoznak. Szerencsére kinőttem :)
igen, de csak úgy mint emberek, nincs bennük semmi különös csak már nem élnek. nem kell tőlük félni :D
ha látsz egyet köszönj. azért bántanak mert nem köszöntél :D
szellem szemébe nem nézünk
szellemet nem szolitunk le
föleg meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!