Ti hisztek a szellemekben?
Figyelt kérdés
Csak mert én látom őket, sőt idéztem is már meg szellemet :D2012. okt. 5. 16:23
2/14 A kérdező kommentje:
az egy dolog hogy te nam hiszed el
az meg egy másik h mi AZ IGAZSÁG és nem kell a másikat oltani mert te nem hiszel vmiben!!!
2012. okt. 5. 16:32
3/14 anonim válasza:
Nem hiszek. Legalábbis az idézgetésben, meg a szellemes sztorikban.
4/14 anonim válasza:
Ha látod őket,akkor mindenképp csökkentsd az orvosságot.
5/14 Antimod válasza:
Nem kell hinni bennük, attól még léteznek. Mint te is, néhány évtized / évszázad múlva.
Ha látod őket, látod, de ne idézgess, te sem örülnél neki.
7/14 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Persze, sőt hiszek még a fogtündérben, a mikulásban, a husvéti nyúlban, a becsületes politikusokban és az okos szőke nőkben és az egyéb természetfeletti lényekben.
9/14 anonim válasza:
Nincsenek szellemek. Fordulj orvoshoz..
10/14 anonim válasza:
Én sem hittem, még nem kezdtem ezzel foglalkozni hobbi szinten. Idéztünk is már szellemet és működött. Természetesen nem jelent meg, és hangokat sem hallatott, de az imakönyvet mozgatta két irányban, és nem volt manipulálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!