Szkeptikusok! Ebben nem nagyon hiszek, de hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=bTnDcmlbYSo#t=29
Nem az energiás cucc a lényeg, hanem hogy lehet az, hogy mindenkire rátud tenni akármennyi súlyt, akármilyen anyagból és SOHA nem esik le?
2013. nov. 20. 14:02
1/7 anonim válasza:
Ha előredől, akkor sem esik le? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem esik le!
De ha nem is dől előre, akkor sem szabadna ott maradnia a súlynak, próbáld ki!:D
Le kellene esniük.
Vagy nézzétek meg ezt:
2013. nov. 20. 14:34
3/7 anonim válasza:
báromság!
Ha kicsit ferdén hátrafelé dől (ahogy automatikusan mindenki, illetve a mellkas felső része ferde), akkor már van egy testre merőleges és egy testtel párhuzamos összetevője a nyomóerőnek. Egy sima felületű fémdarab és az enyhén zsíros szőrtelen mellkas között meg jó nagy tapadási súrlódási együttható van. Az erőket ebből ki lehet számolni, a súrlódás nyilván nagyobb, mint a testtel párhuzamos lefelé ható erő.
4/7 anonim válasza:
Az igen! Nos a nem tom hanyadiknak mondom, hogy oké, nem kell mindent benyelni, de ez már kóros! Amúgy ez a csí! :) (chi) Ezt én is használom, bár ragaszgatni nem tudok! :)
5/7 anonim válasza:
Ne rakjon rá nagy súlyt. Csak egy kiskanalat, vagy akár csak vas reszeléket a mellkasára és úgy csináljon egy - két fekvőtámaszt. Előtte a bőrt alkoholos kendővel letisztítani, ne legyen nedves, zsíros. Ha ott van vonzóerő azt meg lehet mérni, nincs szükség látványos bemutatókra. Ha nincs - nincs marad a hit.
6/7 anonim válasza:
Harasztosival kapcsolatban engem leginkább az érdekel, hogy a látványosan beteges túlsúlyát miért nem tudja meggyógyítani. Lehet ott tárolja az energiát?
7/7 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam, hogy miért beteg ő maga? Túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségtelen is, pláne ha ilyen jelentős. Előttem lévőknek csak mondanám, hogy külföldön én is voltam hasonló parafenoménnál, ugyanúgy a SAJÁT mobilomat felrakta nem csak a mellkasra, de vállamra is, abszolút függőlegesbe. Nincs szó ragasztóról, de még arról sem, hogy az ember bőrét húzná valami. Márpedig ennek a bőrhúzásos érzetnek lennie kell, ha bűvészmutatvány lett volna. Bőr alatti, "vákumos" érzetnek mondanám. Nem hiszem el én sem, hogy labor körülmények közt miért nem vizsgálják. Szóval ennek ellenére még mindig szkeptikus vagyok, meg az is lehetséges, hogy húzta a bőröm, csak hipnabilis vagyok, ez meg azért érdekes, mert franciául nem értek(nem hangzott semmi magyarul, németül, angolul), tehát testbeszéddel kellett hipnotizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!