Szkeptikusok szerintetek a kormányok/katonaság nem hazudnak?
Szerintetek ufó ügyben nem hazudnak, nem ferdítenek?
Mindent elmondanának nekünk, amint a kezükbe kerül egy idegen lény vagy annak a gépe, esetleg egy megmagyarázhatatlan észlelés?
Én itt azért felhívnám a figyelmet arra, hogy egyesek csak sok ember kitalációjának, pénzszerzési lehetőségnek, szenzációhajhászásnak véli az ÖSSZES UFO/ET észlelést.
Ha így van kérdem én még:
Ha csak az egész humbuk, akkor miért vannak erről titkosítva dokumentumok, majd vannak amiket már meg lehet tekinteni mert feloldották?
Ha csak az egész humbuk és pár paraszt képzelgése akkor az 50-60-as években miért indítottak több hivatalos szervet is ennek nyomozására? Pl. Project Blue Book amit az Egyesült Államok légi ereje vezetett különböző tudósokkal.
Ha egy jelenség nem létezik és csak pár ember agyszüleménye azzal nem foglalkozik a kormány- Nem?
"Szerintetek ufó ügyben nem hazudnak, nem ferdítenek?"
Ha nincs mit, akkor nem tudnak...
Persze, hogy hazudnak, csalnak, rabolnak.De ennek mi a franc köze, van a földönkívülieknek? ti ufo-hívőként, biztosan tudjátok, hogy a földönkívüliek össze-esküdtek az emberiség ellen. Nem voltam ott azért, sem gyártók összeesküvés -elméletet csak következtethetek azzal, hogy ha el akarták volna foglalni a földet,
több ezer év óta megtették volna, vagy, hogy ha kapcsolatban akartak volna, lépni velünk akkor már
megtették volna.és egy féleszű ember kitalálta azt a szót, hogy "ET" innentől mindegyik paranoiás ember azt fogja hajtogatni, és hogyha, a "szkeptiku" épeszű embert jelent akkor igen az vagyok. Üdv, Jigsaw egy válaszadó.
Úgy például kedves gyengeelméjű hogy földönkívüliek ügyébe nem hazudhatnak? Csak ennyi köze van az ufóknak a kormányhoz.
A témának köze nincs ahoz hogy elakarták-e foglalni a földet nem is tudom hogy jön ide, meg ez az összeesküdtek az emberek ellen is vicces.
ET meg extraterrestrialt jelent ha nem tudnád, rövidítés.
látod még a metaforát
sem érted: ha ennyire biztos vagy benne akkor minek teszed
fel kérdést? csak össze-szemeteled az oldalt. Üdv, Jigsaw
Szerintem a földönkívüli élet egyrészt :
-túl nehezen lenne eltitkolható.
másrészt:
-A csillagászok (profi és amatőr csillagászok) előbb értesülnének róla,mint az éggel minimálisan foglalkozó kormány.A katonaság meg leginkább csak a légkörre és a valamivel afölötti világűrre van korlátozva.(miért is figyelnék mondjuk a Kassziopeiát?)
Az idegenek pedig gondolom szerinted is távolról jönnének.Egy fémből készült űrhajónak viszonylag egész nagy fényvisszaverő képessége lenne,tehát egy Marsot nézegető amatőr csillagász teleszkópjában is látható lenne bizonyos közelség után (feltéve hogy nincs fényszennyezés)
A csillagászatnak pedig ez lenne a várva várt pillanat.A SETI és a 60-as évek beli OSMA ezért vert el x milli (talán milliárd) dollárt.Egy messiás eljövetele lenne a csillagászoknak majd fél évszázadnyi kutatás után ez a hír.Rengeteg további kutatás kapna további támogatást és kutatási összeget,és a sajtó is profitálhatna ebből.Itt egy kép a Hősök teréről mikor Gagarin volt nagy sztár: [link]
Az emberek itták a hidegháború éveiben az űrkutatás sikereit!Gondold el mekkora hír lenne az intelligens földön kívüli élet felfedezése!Ezt nem titkolnák el.Miért is tennék?
Pánik?
Kétlem.Ennél már pánikra nagyobb dolgokat is világgákürtöltek.Például a komcsi korszakban mindenki tudott arról hogy USA atommal is támadhat a világűrből.Ettől szerintem mindenki jobban parázott volna,mint hogy ha kiderül az i.f.élet létezése.Ennek ellenére mégis tudott róla mindenki.
"A csillagászok (profi és amatőr csillagászok) előbb értesülnének róla,mint az éggel minimálisan foglalkozó kormány."
De ha tegyük fel látnak egy ufót akkor a katonaságot értesítik először vagy a seriffet. Pl. Roosweelben is amikor lezuhant valami nem a csillagászoknak telefonáltak.
Vagy ha lezuhan egy űrhajó, a katonaság beszerzi, akkor arról egy amatőr csillagász/Nasa alkalmazott aligha fog tudni is valamit.
"Ezt nem titkolnák el.Miért is tennék?
Pánik?
Kétlem."
Szerintem sem a pánik miatt. Van sok másik ok is. De persze a pánik is benne lehet. Pl. katonai és technológiai előny másik országhoz képest stb.
"-túl nehezen lenne eltitkolható. "
Nem mondom,hogy könnyű de nem lehetetlen. Csak gondold el mennyi mindent titkosíthatnak. Még most sem tudjuk pl. ki ölte meg Kennedyt. Pedig jó pár évtized eltelt már. Valamelyik kormány már csak tudja aki elkövette a gyilkosságot.
"ha ennyire biztos vagy benne akkor minek teszed
fel kérdést? "
Ott van a kérdésben a "szerintetek", tehát attól függetlenül hogy én mit gondolok, még érdekel más hogy vélekedik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!