Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok szerintetek a...

Szkeptikusok szerintetek a kormányok/katonaság nem hazudnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek ufó ügyben nem hazudnak, nem ferdítenek?

Mindent elmondanának nekünk, amint a kezükbe kerül egy idegen lény vagy annak a gépe, esetleg egy megmagyarázhatatlan észlelés?

Én itt azért felhívnám a figyelmet arra, hogy egyesek csak sok ember kitalációjának, pénzszerzési lehetőségnek, szenzációhajhászásnak véli az ÖSSZES UFO/ET észlelést.

Ha így van kérdem én még:

Ha csak az egész humbuk, akkor miért vannak erről titkosítva dokumentumok, majd vannak amiket már meg lehet tekinteni mert feloldották?

Ha csak az egész humbuk és pár paraszt képzelgése akkor az 50-60-as években miért indítottak több hivatalos szervet is ennek nyomozására? Pl. Project Blue Book amit az Egyesült Államok légi ereje vezetett különböző tudósokkal.

Ha egy jelenség nem létezik és csak pár ember agyszüleménye azzal nem foglalkozik a kormány- Nem?

2013. nov. 15. 19:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem erről kár vitakozni.

Nemsokára ugyis megtudjuk az igazságot. Mindenkinek joga van azt gondolni amit akar. De biztosat egyikötök se tud, csak feltételezitek hogy tudjátok."

100% biztosat nem, de vannak valószínű és teljesen valószínűtlen feltevések. A földönkívüli sztori a teljesen valószínűtlen.

2013. nov. 19. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!