Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek a képzeletem...

Szerintetek a képzeletem játszott velem? Létezhet olyan, hogy egy "erő"figyel? Normálus válaszokat légyszi. Nem vagyok örült nem képzelődöm és gyógyszert sem szedek.

Figyelt kérdés
Egyik èjjel nem tudtam aludni.Valahogy olyan èrzèsem volt mintha valaki figyelne az előszobàból.Felkeltem, felkapcsoltam a villanyt de semmi sem volt ott.Csak olyan fura èrzèsem volt.Fèltem is egy kicsit. Vissza feküdtem ès felkapcsoltam eg kislàmpàt.Elfordultam megpróbàltam aludni majd visszafordultam és a làmpa le volt kapcsolva.Na ettől a perctől kezdve virrasztottam.
2013. nov. 14. 18:36
1 2
 11/15 palacsinta1992 válasza:
A TÚLVILÁGRÓL VALAKI, DE HA FÉLELMET OKOZ NEKED,AKKOR NEM JÓT AKAR NEKED,HA NEM FÉLSZ,AKKOR NEM KELL AGGÓDNI:)
2013. nov. 14. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen régebben. Bár villanylekapcsolgatós sztori nem, csak annyi h folyamatosan azt éreztem hogy valaki járkál a folyosón, valaki közeledik.. ezt akkor is lehetett hallani, érezni ha tényleg jött valaki. :) Szóval furcsa. Bár, ha tényleg létezik szellemvilág, akkor a mi családi házunk már kész szellemház, nem egy ember halt meg ott sajnos. Tehát nem kizárt hogy valami szellem járkált.. Meg az egyik szobában általában mindig annyira fusztráltan éreztem magam, nem szerettem oda bemenni, gyerek voltam, nem igazán kaptam választ azóta se, de gondolom ott hallhatott meg valaki..
2013. nov. 15. 08:43
 13/15 palacsinta1992 válasza:

¤12-esnek

Valószínűleg, hogy kapu van nyitva nálad (ahol átjárnak nálad), keress fel egy jó tisztánérződ és ő elküldi őket, de jobban ajánlom neked, hogy ilyen régi cigányasszonyok közt keresd, mert ezek az ezo tv-ek egyenlőek a 0-val:) Én pl.megvoltam rontva nagyon keményen, majdnem meg is haltam és pont volt ott egy tisztánérző és levette rólam, nem telt bele pár perc és teljesen más lettem mintha újraéledtem volna (jókedv visszatért,stb)Hinni kell az ilyen dolgokban mert léteznek!

2013. nov. 15. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Pár évig egyedül aludtam a szobámban és akkoriban fura dolgok történtek rendszeresen.Úgy tudtam csak elaludni, ha és a kislámpa mellettem.De néha mikor felkeltem, le volt kapcsolva.Hát én biztos nem kapcsoltam le, miért tettem volna, ha egyszer zavart a sötét?A családból sem kapcsolgatta senki, nem is merészkedtek be a szobámba éjjel, meg azt amúgy is meghallottam volna, ha nyílik az ajtó.Nekem is volt/van néha határozottan olyan érzésem, hogy valaki figyel, van bent van a szobámban.Nekem egy kép is társul mindig hozzá, milyen az illető!
2013. nov. 15. 09:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Anakyn-t is figyelte az erő és nézd meg mi lett!!! Te ne állj át a sötét oldalra lehetőleg.
2013. nov. 15. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!