Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma reggel mikor akartam...

Ma reggel mikor akartam kelni, olyan érzésem lett mintha valaki visszalökne az ágyba. Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés
Már rég ébren voltam csak gondoltam lazítok még egy kicsit 9-kor ránéztem az órára mondom most már kelni kéne, de olyan puha még az ágy és megfordultam. Akkor láttam az óra átváltott 9 óra 1 percre akkor mintha a mama hangját hallottam volna azt hittem itt van nálunk gondoltam majd úgyis bejön a szobámba akkor kimászok az ágyból. (azt tudni kell hogy most egy felfújható vendégágyon alszok sokkal kényelmesebb és kevésbé meleg mint az ágyam de ez nem lényeg) Ez azért volt fontos mert mintha valaki rátérdelne a matrac szélére (mondom mi van? be is jött a mama)meg akartam fordulni de az egész testemet nem tudtam megmozdítani még a nyelvem is elzsibbadt a kezem mintha oda ragasztották volna és még mindig azt hittem hogy a mama az, és akkor rám feküdt valami és fekete alakot láttam hogy fölém hajol mikor végre "kiszabadítottam" a kezem lerúgtam magamról a takarót..és semmi vagy senki nem volt ott én meg alig kaptam levegőt.Ránézek az órára: MÉG MINDIG 9 óra 1 perc... most pármásodpercre visszaaludtam volna? De hát nyitva volt a szemem és láttam mindent. Mi volt ez?
2013. júl. 12. 09:25
 1/7 Salamon Bálint ***** válasza:
álmodtál
2013. júl. 12. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
esetleg valaki nem halt meg a házatokba régebben vagy valami ilyesmi?:O bármi is lehetett az, ijesztőnek tűnik o.O
2013. júl. 12. 14:37
 3/7 A kérdező kommentje:
tuti hogy nem, de nagyon megijedtem az biztos :s most így visszagondolva a reggelre lehet csak a fáradtság miatt volt, mindenesetre tényleg ijesztő: fölém hajol érzem hallom ahogy lélegzik és mostanra már nem emlékszem de lehet azt suttogta hogy "és mi lenne ha?" eléggé olyan mint egy rémálom
2013. júl. 12. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis.
2013. júl. 22. 11:27
 5/7 anonim válasza:
mit szívtál este?
2013. júl. 25. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó: már vártam ezt a kérdést :)
2013. júl. 28. 21:23
 7/7 leyla113 válasza:
lehet, hogy álmodtál, vannak nagyon élethű álmok... én egyszer azt álmodtam, hogy fölkelek, fölöltözök, és lépnék ki az ajtón, mire anya rámszól, hogy miért vagyok még pizsamában. lenézek, hogy én már rég fölöltöztem, mire felébredek...
2013. dec. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!