Mit jelent, ha egy óra éjjel indokolatlanul pörög? Úgy értem, hogy a mutatók. Percek alatt órákat futott, majd abbahagyta és reggel a pontos időt mutatva a megszokott rendben járt tovább.
Egyszerüen rádiós órád van, és kapott egy téves jelet egy másik rádióadótól. Utána idöbe telik, mire vissza tud állni, mert az adók nem folyamatosan adják a jeleket, hanem csak ritkán.
Ugyanezt tpaasztalod, ha kifogy belöle az elem, vag óraátállitás van.
Hanem hogy a szellemek hajtják? :-DD
Azokat nem érdeklik az órák...
Nem, nem gondolom, hogy szellemek voltak ... :) Másra gondolok, de ... na mindegy :) Majd látjuk a többi választ :)
De köszönöm a tiédet is!
Most komolyan, előre megmondod, hogy milyen választ vársz?
Közben meg saját tipped is van, amit "cselesen" nem írsz le...
Magyarul azt akarod, hogy valaki megerősítse az elképzelésed, nem választ vársz...
A helyes válasz az első.
Néha elgondolkodom, milyen furcsa emberek vannak...
Igen, van egy sejtésem és azzal, hogy azt igazoltnak, vagy igazolatlannak tarthassam, ehhez kíváncsi vagyok, hogy másnak is jön e ez a gondolat, vagy sem. Ezzel mi a problémátok? Abban pedig semmi csel sincsen, hogy nem írtam le az én gondolatomat. Feltettem egy kérdést, hiszen én vagyok a kérdező. Valaki visszakérdezett? Nem ... akkor ennyit erről...
Pff...
Másfelől meg nem mondtam milyen választ várok, hanem, hogy ezoterika témában feltett kérdésre, nem erre a válaszra számítottam. Ennek ellenére megköszöntem!
Bírom az ilyen besavanyodott, pesszimista embereket, akik rögtön ugranak a saját hülyeségeikre :) Gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!