Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy óra éjjel...

Mit jelent, ha egy óra éjjel indokolatlanul pörög? Úgy értem, hogy a mutatók. Percek alatt órákat futott, majd abbahagyta és reggel a pontos időt mutatva a megszokott rendben járt tovább.

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 21:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem te és aki akkor a szobában tartózkodott időutazó lett!

Biztos furcsa lehet ezt az "új" világot megszokni.

2012. jún. 14. 14:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom azt, amire mindennel együtt eddig rájöttem/rájöttünk.

Akivel akkor a szobában voltam, valaki olyan, akivel egy rengeteg érdekes közös vonásunk, gondolatunk van. Én indigó felnőtt vagyok, ez biztos. Szerintem ő is. Ez ugye bizonyítéka annak, hogy nem először született a lelkünk. Már korábban beszélgettünk is róla, hogy olyan sok a közös, hogy egészen biztosan nem itt és most találkoztunk először.

Tulajdonképpen az órás eset előtt teljesedett be a "szerelmünk", ami nagyon érdekes volt, mert nem érzetem "frissnek" az élményt, hanem olyan volt, mintha már sokadjára történne ez velünk... s utána az óra.

Spiritizmussal magas szinten foglalkozó emberek azt mondták nekem, hogy nyilván a kiteljesedéssel olyan energiák szabadultak fel, amik egy kicsit megbolygatták az időt és az univerzumot, a valóságot. Elképzelhető az is, hogy előző életeinkben sosem lehettünk együtt és emiatt történt az egész. Mindenesetre elég ijesztő, hogy mi történt :)

2012. jún. 16. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak nem Gyulán voltatok a Fortuna Apartmanban?

:D

2013. júl. 30. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tiszatavi Cipómedve volt.
2014. aug. 2. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!