Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mostanában miért ébredünk...

Mostanában miért ébredünk minden reggel a párommal úgy, mintha egy percet sem aludtunk volna?

Figyelt kérdés
Azért írom ebbe a kategóriába, mert egyszerűen már nem tudok mire gondolni. Az életünk sínen van, nyugodtak vagyunk, nincsenek problémáink, és veszekedni se veszekszünk, csak nagyon nagyon ritkán. Sportolni is járunk, tehát figyelünk magunkra és egymásra. Az ágy sem kényelmetlen, és nem állandó ez az alvászavar, hanem határozatlan időközönként jelentkezik, tehát nem tudom konkrét időhöz, lelki állapothoz vagy időjáráshoz kötni. Fáradtabbak vagyunk reggel, mint előző este lefekvéskor. Nyugodtan írjátok le a véleményeteket, mert én sem hiszek a "természetfelettiben", igazából a vőlegényem ötlete az, hogy ide írjak. Ő arra gondol, hogy a munkahelyen "szívják le az energiáját", és amikor hazajön, "belőlem táplálkozik". :) Ezek az ő szavai, gáz volt leírni, de ezt gondolja. Nem tudom mi lehet velünk, de jó lenne megoldást találni rá.
2012. máj. 15. 10:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

"Azért írom ebbe a kategóriába, mert egyszerűen már nem tudok mire gondolni."

Azért írom ebbe a kategóriába, mert a párom nem tud már mire gondolni. Így a helyes.

2012. máj. 15. 10:07
 2/16 anonim ***** válasza:

Sejtésem szerint valami toxikus dolog van a háttérben, ezeknek mindenképp járj utána! Kazán OK? Vagy valamilyen étel is lehet ludas. Figyeld, mit ettetek. Esetleg a víz? Kérdezzétek meg a szomszédokat is, hátha valami környezeti ártalom (pl repülőgépek, szemétégető, víz, rádiótorony...)

Sajnos ezek tipikusan azok a dolgok, amik észrevétlenül okoznak nagy károkat.

Amúgy hány órát alszotok ilyenkor?

2012. máj. 15. 10:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Kazán nincs, ez egy kis faház, amit bérlünk, nincs kémény, olajradiátorral fűtöttünk. Mesze lakunk várostól, falutól, ez egy kis nyaralóövezet, kb 50 család lakik erre, 2 utcából áll az egész rész. A községtől, egy hatalmas szántóföld, rét, és erdő választ el minket. Nem láttam semmi szennyező dolgot, sokat sétálunk, bicajozunk, minden tiszta. Folyóparton lakunk, de nem látok döglött halakat, beteg állatokat, és az ivóvíz is jó minőségű. Szomszédoknak panaszkodtam már erről, mert gondoltunk környezeti dolgokra, de senki nem tapasztalt ilyet.
2012. máj. 15. 10:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mennyit alszunk. Általában este 11 körül fekszünk le, és 7-kor kelünk. Már erre álltunk rá, hétvégén is így ébredünk és fekszünk. Próbáltuk a korai lefekvést, de az sem segített.
2012. máj. 15. 10:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Az evéssel mondjuk lehetnek gondok, de csak a vőlegényem részéről, ő ugyanis van hogy csak 1szer eszik egy nap, az is este, a vacsoránál. Esetleg emiatt aludhat nyugtalanul, és ez rám is kihathat? Ilyen létezik?
2012. máj. 15. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Jó helyen van az ágyatok? Nincs vízér alatta? Az elektromos készülékeket kikapcsoljátok éjszakára?
2012. máj. 15. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:
írjátok fel naptárba hogy mikor jelentkezik ez.. vezessetek naplót a napjaitokról mikormit esztek csináltok stb, és előbb utóbb megtaláljátok az okot
2012. máj. 15. 10:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Miért keltek fel reggel? Van valami inspiráló abban a gondolatban, hogy új nap kezdődik?

Vagy csak megy minden nap ugyanaz a robot? Ha van miért felkelni, 4 óra alvás is elég, ha viszont nincs, akkor 10 óra sem elég.

2012. máj. 15. 11:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Időjárási tényezők csakúgy közrejátszhatnak, mint az ételfogyasztás sem elhanyagolható. Szóba jöhet még, hogy későn fekszetek le, de ha túl korán, fáradtság nélkül bújtok ágyba sem okoz kialudtságot.
2012. máj. 15. 11:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Nos, nincs más megoldás, hívni kell egy "pálcás embört", vagyis egy tapasztalt radiesztétát, aki majd kiméri a házat-szobát és megmondja, hová tegyétek az ágyat. Elmondásod alapján gyanús a dolog vízérre, Hartmann csomópontra, estleg ezek kereszteződésére.
2012. máj. 15. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!