Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mostanában miért ébredünk...

Mostanában miért ébredünk minden reggel a párommal úgy, mintha egy percet sem aludtunk volna?

Figyelt kérdés
Azért írom ebbe a kategóriába, mert egyszerűen már nem tudok mire gondolni. Az életünk sínen van, nyugodtak vagyunk, nincsenek problémáink, és veszekedni se veszekszünk, csak nagyon nagyon ritkán. Sportolni is járunk, tehát figyelünk magunkra és egymásra. Az ágy sem kényelmetlen, és nem állandó ez az alvászavar, hanem határozatlan időközönként jelentkezik, tehát nem tudom konkrét időhöz, lelki állapothoz vagy időjáráshoz kötni. Fáradtabbak vagyunk reggel, mint előző este lefekvéskor. Nyugodtan írjátok le a véleményeteket, mert én sem hiszek a "természetfelettiben", igazából a vőlegényem ötlete az, hogy ide írjak. Ő arra gondol, hogy a munkahelyen "szívják le az energiáját", és amikor hazajön, "belőlem táplálkozik". :) Ezek az ő szavai, gáz volt leírni, de ezt gondolja. Nem tudom mi lehet velünk, de jó lenne megoldást találni rá.
2012. máj. 15. 10:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mielőtt a pálcás emberre költötök, nézzétek meg, hogy a mennyezeti gerenda, vagy a padláson a nagygerenda esetleg ha keresztbe-hosszába, de valami módon az ágyatok alatta van, az még okozhatja ezt a tünetet. Reggelre "agyon-nyom" benneteket. Az ágyakat ebben az esetben mindenképp ki kell húzni alóla.
2012. máj. 15. 11:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Miért keltek fel reggel? Van valami inspiráló abban a gondolatban, hogy új nap kezdődik?

Vagy csak megy minden nap ugyanaz a robot? Ha van miért felkelni, 4 óra alvás is elég, ha viszont nincs, akkor 10 óra sem elég.

Ebből sajnos az utóbbi az igaz. De miért csak időszakonként jelentkezik?

Az ágyat sajnos nem tudom átrakni máshova, ugyanis iszonyat pici a ház, egy szobás csak, tehát az ebédlő, a háló, és a nappali egy helyen van.

Az elektromos készülékeket nem húzzuk ki az áramból. Amúgy Kedves Utolsó válaszoló, hogy értetted azt, hogy a gerenda "összenyom" minket? Köszi a sok hasznos választ!

2012. máj. 15. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
á, kicsi a ház? mondd csak, reggel nincs nagyon elhasznált levegő? lehet, hogy nem szellőztettek eleget este azokon a napokon?
2012. máj. 15. 14:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Amikor meleg van, egész éjjel nyitva az ablak, igaz, most az esős időben csak nappal szellőztetek, úgyhogy lehet van valami a dologban. Na, csak meglesz a megoldás. :)
2012. máj. 15. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, hogy a gerenda "összenyom" titeket, hogy minden élőlénynek, minden tárgynak van egy kisugárzása. Ha hanyattfekszel az ágyadban, és azt látod, érzed, hogy a feletted levő gerenda mindjárt rád zuhan (attól függetlenül, hogy ez statikailag nem igaz), akkor lehet, hogy reggelre ez akkora nyomás, hogy ettől aludtok rosszul, ébredtek fáradtan. És a házakban a nagygerendának, függetlenül attól, hogy az a mennyezett fölött, a padlástérben helyezkedik el, ugyanez a sugárzása van. Tehát ágyat gerenda alá nem szoktak tenni.
2012. máj. 15. 15:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, ilyet se hallottam még. Köszi, hogy leírtad, az ember mindig tanul valami újat. :)
2012. máj. 15. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!