Ma reggel ki érezte meg előre, hogy füstölni fog a busz?
Figyelt kérdés
Reggel a 95-ös busz lerobbant. Én megéreztem, hogy "ki fog gyulladni" a busz, pedig akkor mikor erre gondoltam, még nem is éreztem a gáz és füst szagot. Más is volt még, akinek ilyen gondolatai érzései voltak azon a buszon?2013. ápr. 8. 15:44
1/17 anonim válasza:
De várj! Most úgy érted hogy megjósoltad hogy kigyulladt, vagy te idézted elő a gondolataiddal?
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mindkettő... De ha én idéztem elő... nem tudatosan csináltam...
2013. ápr. 8. 16:03
3/17 anonim válasza:
Én azt érzem... az emberi hülyeség örök és határtalan...
4/17 A kérdező kommentje:
ez nem hülyeség, mert tényleg megéreztem. Sajnállak, hogy neked ezek szerint nincsenek megérzéseid. és kampec!
2013. ápr. 8. 16:17
5/17 anonim válasza:
Jah.. tök sz*r lehet megérzések nélkül élni..
és szerintem az a hülye aki nem hisz az ilyenben!
6/17 anonim válasza:
hoppá, megvan a gyújtogató, már küldöm is ezt a kérdést a rendőrségnek ... szégyelld magad, hogy rongálod a közvagyont
7/17 anonim válasza:
Ilyen dolgot NEM lehet megérezni, csak utólag bele magyarázni.
8/17 anonim válasza:
Még annyit: ha megérezted, akkor miért nem szóltál a sorőrnek?
9/17 anonim válasza:
Ilyet meg lehet érezni,én azt éreztem meg egyszer,hogy balesetünk lesz a busszal,amin utaztunk,csak sajnos már megvettem rá a jegyet.Az autópályán aztán,egy szőnyeg miatt megállt satufékkel a sofőr és belénk szaladt egy autó hátulról...Senkinek nem lett baja és persze konkrétan nem éreztem,hogy baleset lesz,csak rettentően ideges voltam már reggel óta és amikor felszálltam a buszra,azt éreztem,hogy nem kéne..Nem tudom,miért kell hülyének nézni az olyan embereket,akiknek jók a megérzései,szerintem mindenkinek volt már legalább egyszer ilyen élménye...
10/17 anonim válasza:
Ne törődj a butább emberekkel, igenis lehetnek ilyen megérzései az embernek.
A lezárt lényeket egy primitív (=minimális szintű) logika vezérli -
ezen nem látnak túl (=a világuk ennyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!