Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma reggel ki érezte meg...

Ma reggel ki érezte meg előre, hogy füstölni fog a busz?

Figyelt kérdés
Reggel a 95-ös busz lerobbant. Én megéreztem, hogy "ki fog gyulladni" a busz, pedig akkor mikor erre gondoltam, még nem is éreztem a gáz és füst szagot. Más is volt még, akinek ilyen gondolatai érzései voltak azon a buszon?
2013. ápr. 8. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak nap mint nap vannak ilyen megérzései. BKV-s buszsoför.
2013. ápr. 8. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen buszok járnak a 95ös vonalán nem csodálkozom... egyébként egyszer én is voltam így, hogy gondoltam várjunk egy következõ buszt ami üres szokott lenni. de mondtam menjünk el inkább a tömött busszal. szerencsénk volt mert az utánunk jövõ üres busz belerohant a ház falba. még a hírekben is benne volt. szerencsénk volt.
2013. ápr. 8. 18:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azoknak akik normális válaszokat adtak...

Egyébként azért kérdeztem, mert ha esetleg más is érezte előre, akkor az egy "bizonyíték" lenne arra, hogy a környezet változását az emberi elme tudat alatt is már felfogja (akár az állatok a földrengést)

2013. ápr. 8. 18:15
 14/17 anonim válasza:
Végső állomás magyar verzió. :D
2013. ápr. 8. 18:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez csak egy érdekes közkutatás volt, szerencsére nem tartok ott, hogy hatással legyen a kis lelki világomra. Sajnálom, ha valakinek ez élete értelme, és nem jött össze neki, ezért csak magából tud kiindulni. :(
2013. ápr. 9. 07:48
 16/17 Antimod ***** válasza:

"(akár az állatok a földrengést)"

Igen, megérzései az embernek is vannak, de hajlamos túlkombinálni, elhessegetni, túlmagyarázni azt - valószínűleg a rengeteg hatás miatt, ami egy nap alatt ér minket.

2013. ápr. 9. 10:55
 17/17 anonim válasza:
Létezik ilyen,csak általában az ember nem tduaj hova tenni ezt a furcsa érzést,ha nem élnénk ilyen rohanó világban sokkal jobban tudnának ezek az emberek erre a jelzésekre figyelni,a hétköznapi rohanás é monotónia elnyomják ezeket az érzéseket.
2013. ápr. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!