A 103-as buszon a Népliget felé reggel 7 körül mennyire fordulnak elő ellenőrök?
Figyelt kérdés
Most sajnos sporolnom kell a vonaljeggyel.2012. dec. 28. 08:56
1/8 anonim válasza:
kb egyforma az esélyed a nap 24 órájában ,hogy ellenőrök is lesznek a buszon,
illetve,50 %,hogy nem,
2/8 anonim válasza:
A kenyeret is lopod a boltból mert "sajnos spórolnod kell"?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, de már alig vártam, h mit honnan lopok stb válaszokat. A kérdésre válaszolj már. Nem utaztam még azon a járaton, és van egy személy is akit támogatok, s nem mind1 hol mennyit költök.
2012. dec. 28. 11:22
4/8 anonim válasza:
Mindig minden járaton fokozott ellenőrzés van. Már várnak.
5/8 anonim válasza:
Szoktam utazni a 103-ason, nem napi rendszerességgel, de mondjuk úgy hetente és már nem egyszer találkoztam ellenőrrel, gyakrabban mint számos másik vonalon, szóval minden esélyed megvan rá. Igazából lehet spórolni a vonaljeggyel, de benne van a pakliban, hogy elkapnak és megbüntetnek 16 ropira, kicsit olyan ez mint az orosz rulett...
6/8 anonim válasza:
Figyelj, a kutyát nem érdekli, hogy te mást támogatsz. Szolgáltatást veszel igénybe, aminek ára van. Ha nincs rá keret, akkor gyalogolj vagy kerékpározz bmeg...
7/8 anonim válasza:
Ha mindenképp spórolni akarsz, ne a 103-ason próbálkozz. Amúgy meg egy teljesárú havibérlet árából veszel egy használt bringát és akkor nem kell sem az ellenőröktől rettegned, sem a megjegyzéseket hallgatnod, olvasnod...
8/8 anonim válasza:
én volt, hogy kelenföld felé találkoztam egy brigáddal, reggel 7-kor. sasolni kell a megállókat, hol vannak ellenőr formájú emberek, oldaltáskával leginkább és hol van feltünően sok ember az olyan megállóban, ahol amúgy nem szokott sok lenni, mennyire szállnak fel külön ajtókon, ilyenek. sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!