Mi volt tegnap (2012.11.28. -án) kora reggel a 3-as metrón? Miért kelletett pótolni Újpest központ és az Árpád híd közötti szakaszát?
Ez már tényleg gáz!
Ha egy metrót pótolnak, az nem egyenlő azzal, amikor egy busz gyullad ki. Egy metró sokkal több utast szállít, nem is beszélve a ráhordó járatokról. De mindegy, gondolom, megint műszaki hibára fogják ezt, pedig a Forgách utcánál mentőket is láttam.
Kérdező!
Attól mi lesz jobb a lelkivilágodban, ha valaki megírja hogy igen leugrott valaki, emiatt mentek pótlóbuszok?? Ezer és egy oka lehet a mentők ottlétének (pl. rosszul lett a metróvezető vagy egy utas stb. ) Ne akard már, hogy minden ilyen eset benne legyen a tv-ben...
Ne menjünk bele abba, hogy miket adnak le a hírekbe és miket nem.
Én csak kíváncsi voltam, hogy miért volt a metrópótlás, hátha tudja valaki, mert úgy veszem észre, hogy egy pár BKV-s, vagy BKV 'rajongó' is látogatja az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!