Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nem hiszitek el a...

The Lizah Reloading kérdése:

Miért nem hiszitek el a szellemek létezését a nagy számú észlelés és szolidaritási alapon?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés van, arról, hogy szellemet láttam tegnap a kádba, ma meg kettőt a szobába. Magától bekapcsolt a telóm, magától elindult az elektromosvasút, hírtelen felkapcsolt a villany és Szellem szag van a lezárt szobában, rózsa meg kénköves szag és egyre másra van ilyen kérdés, hogy nagyi megjelent, az megjelent, szellemet tapasztaltam itt meg ott is.

Ezek a kérdések mindenfajta kiváltó ok nélkül születtek ? Én nem hiszem. Az emberek érzékelnek szellemeket és aszrállényeket és ezért tesznek fel kérdést meg csinálnak youtubos videokat.

Ha valaki azt mondja, hogy akciós halfilé a sparban, akkor elmész és veszel, de ha szellemet mond hogy látta, azt miér nem hiszed el ? A bíróságon is elhiszi az esküdt szék az emberek vallomásait és szellemeket hétköznapi értelmes emberek látnak pl szellemvadászok stáb tagjai.

Szerintem el kellene fogadni, hiszen azért mert te még nem láttál szellemet, nem azt jelenti hogy nincsenek, hanem mert pl az elhunyt rokonod elment a túlvilágba és nem itt kísért.

A kérdésem elolvasása után ugye másképp fogsz írni a szellemet láttam típusú kérdésekre?

2013. aug. 19. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
milyen az a szellem szag!!??
2013. aug. 26. 13:36
 22/26 Frigg ***** válasza:
46%

1) a szellemszagra én is kíváncsi vagyok :D

2)Imel válaszára reagálnék első sorban. Ezen az oldalon többek között az is jó, hogy itt vannak témák, altémákra leosztva. Tehát hogy mindenki megtalálja azt, ami őt érdekli, foglalkoztatja. Azt viszont sosem értettem, hogy páran csakazértis alapon jól megkeresik azt a topikot, ami esetleg ellenszenves számukra, vagy nem értenek egyet a témával, hogy majd jól odamondják. Ennek mi értelme? Természetesen mindenkinek meg van a saját véleménye, de halál fölösleges csak azért ideírni 6 oldalt, hogy bebizonygasd hogy mennyire neked van igazad (mármint te ebben hiszel). Én ezt tartom elég genya dolognak. Nem kell egyetérteni, hinni semmiben, amiben nem akarsz, de ne felsőbbrendű miniregényekkel próbáljuk bealázni azt, aki mást gondol.

Én inkább hiszek a természetfelettiben, mint nem. Ugyan 1000%-ig nem vagyok benne biztos, de tapasztaltam már olyan jelenségeket, ami miatt arra hajlok, hogy talán mégis van valami "más". De ettől, hogy én így gondolkozok, még nem török ajtóstól a szkeptikusok házába, hogy BÚÚÚÚÚ.

23/N

2013. aug. 27. 01:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Frigg:

Nem az a baj, hogy valaki mást gondol. A probléma, hogy hosszú távon az áltudományos/ezós hozzáállásnak mocskosul káros következményei lesznek. Az emberek elhülyülése (bemondásra elfogadnak akármit és ezt néhány ember szépen kihasználja és lehúzza róluk az összes bőrt) egyéni szinten is probléma (idősebb rokonaim több tízezreket eltelefonáltak az ezotévének) és hosszú távon, a társadalomra kivetett hatása is káros. (Hogy más példát ne mondjak, a vakcinaellenes mozgalmak.) A legtöbb állítása az ezotériának bizonyítatlan. Innentől fogva kérdés, hogy bárki hogyan is tudja elfogadni, de ez még nem zavarna senkit. A gond az, hogy ennek az előretörésének a hatása az lesz, hogy szépen kiveszik a kritikus gondolkodás és visszasüllyedünk a pár ezer évvel ezelőtti színvonalra.

2013. aug. 28. 14:16
 24/26 Frigg ***** válasza:
89%
Az ezo-tv és társai egy nagy rakás színvonaltalan, minősíthetetlen fos. Annyira nevetséges, amit összehazudnak, hogy elképesztő. De én most nem is róluk beszéltem. Sajnos rengeteg embert átvágnak, ez tény. Nem is ez zavar engem, ha őket fikázzák, hanem fentebb leírtam már, mi volt a problémám.
2013. aug. 28. 18:52
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az ezo-tv és társai egy nagy rakás színvonaltalan, minősíthetetlen fos."

Sajnos léteznek az EZO-TV-nél kevésbé átlátszó, sokkal kifinomultabb médiumok és cégek is. Ők pedig nem emelt díjas SMS-ekkel rövidítenek meg, hanem komplett terméksorozatokkal. Sok ember azt hiszi, hogy ha már átlát az EZO-TV színvonalán, akkor ő védett a néphülyítéssel szemben. Az EZO-TV-ről rossz véleménnyel lenni nem erény, hanem alap.

2013. aug. 28. 22:46
 26/26 anonim válasza:
Már pedig vannak! Kórházban dolgozom,ahol napi szinten halnak meg emberek,mert elfekvő osztály. A dolgozók nagyrésze hisz bennük,valamilyen módon érzékeli őket, hallani szinte mindenki hallja, látni csak néhányan. Amikor haldoklik valaki az osztályon,érezni hogy a halál ott van,kerülgeti az illetőt, van akiért csendesen jön,kisebb zajok vannak, lépkedés, recsegés,ropogás,de van amikor iszonyatos,csattogás, ajto csapkodás,papucs léptek, legurulnak tárgyak,pedig éjszaka van, alszik mindenki,fekvő betegek nagyrészt.Sok beteg is érzékeli, a szellemeket, gyerekekről beszélnek,(anno szülészet volt ott.)idegen emberekről,és biztos hogy látja,mert ugy nézi,forgatja a szemét,hogy lehetetlen hogy nincs ott valaki,beszél hozzá. Pár napja egy idös néni meghalt,és néhány kórteremmel odébb,egy másik néni aki soha nem találkozott vele, mondta magától hogy ott volt nála egész éjszaka és vicceket mesélt neki,a nevén szólitotta azt aki meghalt. Félelmetes mikor az üveg ajtoban vissza tükröződik ami az ember háta mögött van,és látja az árnyékot, hogy a saját árnyékán kivül van ott egy másik is,és mikor hátra nézek nincs ott senki. Érezni hogy figyelik,követik az embert.
2013. szept. 26. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!