Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Gonosz/rossz szellem elűzése?

Gonosz/rossz szellem elűzése?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mostanában észrevettük, hogy a nővérünkön valami nagyon nem stimmel. Először csak azt gondoltuk, hogy valami nem annyira lényeges dolog, de aztán tényleg nagyon megváltozott. 180 fokban fordult a személyisége! Mostanában délig alszik, mindig goromba, alig eszik meg bármit is, és mindig ingadozik a hangulata. Arra gondoltunk, hogy egy gonosz/rossz szellem szállhatott rá. Nem tudjuk ki/mi, csak vissza szeretnénk kapni a nővérünket. Hogyan tudnánk elűzni a szellemet? (nem, nem őrültünk meg, mi hiszünk benne)

2013. júl. 6. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves a nővéretek, de amit leírtál sokkal inkább utal valamilyen hiányra, mint valaminek a meglétére.

Semmiképpen nem szellem van a dologban. Sokkal valószínűbb valamilyen lelki gond, amit nem tud megoldani e miatt rossz kedvű és inkább az álmokba menekül. Lehet ez szerelmi csalódás is akár.

A másik amire tudok gondolni az a vitamin hiány. A test eléggé furcsán reagál ásványi anyagok és vitaminok hiányára. Ezek főleg az abnormális fáradékonyság, rosszkedv, étvágytalanság stb.

Pontosabban az étvágytalanság csak azért lehet ennek tünete, mert a test elutasítja az ételt, ha tudja, hogy abból nem kap megfelelő tápanyagot. Egy fickó egyszer hajótörést szenvedett a tengeren és horgásznia kellett, hogy élelemhez jusson. 80 napon át csak halat evett. Az utolsó 30 napban már annyira nem kívánta a halat, hogy nem bírta lenyelni (étvágytalanság), viszont a belső szerveit megkívánta (máj, vese, szív, szem stb.). Az orvosok végül is azzal magyarázták ezt, hogy a belső szervekben rengeteg a vitamin, és a csóka teste tudta, hogy mire van szüksége, míg maga az ember nem, ezért "átvette" az irányítást.

Úgyhogy a szellem vs. lelki gondok vs. egészségtelen élet hármas közül az utóbbit választanám, ha az okés, akkor is inkább a lelki gondokra gyanakodnék. A Szellemeket viszont biztos kizárnám a témából.

2013. júl. 6. 23:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gonosz szellem, inkább valami probléma érhette, ami nagyon megviselte. Tudom, formabontó megoldás, de kérdezzétek meg tőle, mi baja.
2013. júl. 6. 23:31
 3/15 anonim válasza:

Jesszusom, ennek semmi köze a szellemekhez, hogy lehetnek ilyen idióta emberek, már ne is haragudj...?

Hány éves a nővéred? Mint az első válaszoló is kifejtette, lehet, hogy valami bántja vagy egyéb baja van (nem írom le újra, amit az első válaszoló írt).

Emellett én arra is tippelnék, hogy pusztán csak kamaszodik, a kamaszokra jellemző még ez a viselkedés. Mikor én kamaszodtam, én is 180 fokban megváltoztam, senki nem ismert rám, a korábban aranyos kislány hirtelen leharapta mindenki fejét... igaz hála istennek nem voltak ekkora barom szüleim, testvéreim, hogy szelleműzést vagy ördögűzést akarjanak rajtam végrehajtani, szerencsére jelen voltak biolódiaórán és jártak iskolába is, így fel sem merült bennük hasonló, tudták, hogy csak kamaszodom. Eltelt 2-3 éve és újra a régi énem visszatért komolyabb formában.

2013. júl. 6. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Ez a fiú tesóm lányban :O
2013. júl. 7. 06:35
 5/15 anonim válasza:
Vigyétek orvoshoz... Az is lehet, hogy Anorexiás. Vagy beszéljetek vele... Az is lehet, hogy szerelmi bánata van. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy szellem szállta meg.
2013. júl. 7. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de ez kamu kérdés. A fogalmazásod tiszta, céltudatos, a helyesírásod első blikkre hibátlannak látszik. (Egyetlen mondatkezdő nagybetűtől eltekintve.)

Az ilyen típusú kérdéseket pedig a hááát, ööö, izé, hogy is mondjam, inkább a hátsó padból szokták feltenni.

2013. júl. 7. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Adjál neki hashajtót, és majd kifossa a szellemet!
2013. júl. 8. 14:57
 8/15 A kérdező kommentje:

6-os!

Ezt a kérdést azért tartod kamunak, mert tiszta a fogalmazásom, és a helyesírásom is jó? Amikor pedig rosszul írnék valamit, akkor meg jönne az, hogy "milyen hülye vagy, kérdező". Így hát ezt inkább bóknak venném, minthogy sértésnek.

És nem, a kérdés nem kamu, válaszod kicsit sem segített a helyzetem megoldásában. A másik ok, hogy ennek örülök az, hogy még csak 14 éves vagyok, de ha a fogalmazásomat tisztának, a helyesírásomat hibátlannak találod, akkor csak jó lehet a magyar nyelvi tudásom.

Amúgy azért is gondoltuk, mert magában beszél, folyton bezárkózik. Nem jön velünk a családi kirándulásra, csak bezárkózik és zenét hallgat. Folyton sápadt, és magában beszél.

2013. júl. 9. 00:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Inkább pszichológushoz kellene vinni, nem szellemet űzni belőle.
2013. júl. 9. 08:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát, jó. Legyen "nem kamu".

És mit keresel 14 évesen éjfélkor ezen a nyavalyás oldalon?

:D

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem létező dolgot qrva nehéz elkergetni. A nővérednek vagy elvonási tünetei vannak, vagy pedig valami szervi baja. Én a magam részéről nem vagyok nagy barátja a dokiknak, de a te esetedben mégis azt tanácsolnám, hogy sürgősen keressetek fel egyet.

2013. júl. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!