Kováts Bianka kérdése:
Most mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
10 éves vagyok és hajlamos az epilepsziára. kb. másfél éves korom óta általában mindn nap legalább 1 órát gépezek. kb. 5-6 éves lehettem, mikor megtaláltam az első horror képeket. 8 éves koromban pedig már valós rémtörténetekkel rémisztgettek nálam nagyobb barátaim. 9 évesen pedig már rátaláltam ilyenekre, hogy Mereana Mordegard Glesgorv, Slenderman, Scary maze game stb. Ma pedig a Suicide Mouse és a smile.jpg vált életemben elérhetőve. Nagyon vonzódom a horror filmekhez, mint például a Kör-höz, A mirrors 2-höz stb. És én ezeket tovább szeretném kutatni, de mivel a nagymamám a mái napig epilepsziás rohamokban küzd (vmikor egy nap 14 szer lett rosszul) Én pedig emiatt hajlamos vagyok az epilepsziára. Most mit csináljak?2013. máj. 7. 19:05
1/7 fersk válasza:
A sokszínű, villódzó, kavargó képek a veszélyesek.
Egy óra belefér, ha nem olyanok sokáig, mint fent írtam.
2/7 anonim válasza:
Most hajlamos vagy,vagy sem,mert azt írod,hogy másfél éves korod óta,akkor kellett lenni rohamnak is,ha így leírod,hogy 8,5éve vagy hajlamos!vagy másfél éves korod óta gépezel?mindkét értelemben elég értelmetlen!!
3/7 A kérdező kommentje:
én ugy tudom hogy ez lehet hogy 80 évesen jön ki, lehet hogy 5 évesen, lehet hogy tini koromban, szoval az ember idegrendszerétől függ...
2013. máj. 9. 09:30
4/7 anonim válasza:
hát bármikor kijöhet bárkin, akinek van olyan családtagja, akinek valamilyen idegrendszeri megbetegedése van
ez ellen nem tudsz mit tenni
ha elő akar jönni,akkor elő is fog
ha meg nem,akkor nem
5/7 garage store válasza:
[link] itt egy hasznos tipp
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Köszi, ez 100%-ban felhozta bennem az adrenalint. Nem számítottam egy ceppet sem erre. :D Ez ritka eset, ha valaki meg tud ijeszteni, szal GRATULÁLOK :D Nem jött még ki rajtam XD DE kösssszzziii
:)
2013. júl. 15. 17:44
7/7 A kérdező kommentje:
Amugy az uccsó válaszolótól kérdem: honnan szedted? Ha én megijedtem egy kicsit, akkor akit legjobban utálok, az ettől össze szarná, hugyozná magát XDDDDD
2013. júl. 15. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!