Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy kell meditálni?

Hogy kell meditálni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:30
1 2
 11/16 Bajer válasza:
Ülj török ülésbe egyenes háttal, tedd a kezeidet a térdeidre és mondogasd hangosan elnyújtva, hogy rendicsek. Ezt kb. 1 órán át ismételgesd így: Reeeendicseeeeeeeek, reeeeeeeeendicseeeeeeek.
2013. máj. 9. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:
A meditáció az az állapot amikor kikapcsolod a tudatos elméd és nem gondolkodsz, azomban a tudatos elméd ezt nem fogja hagyni ezért az elmédet kösd le mással mondjuk koncentrálj a csöndre, mivel a csönd az egy olyan dolog amin nem tudsz gondolkodni,de mégis így az elmédben egyre beljebb sodródsz. De ha ezzel kolyabban foglalkozni akarsz akkor olvass OSHOT
2013. máj. 9. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:

A meditacio celja az, hogy kulon valasszuk a gondolatokat a tudattol (attol, aki tudatositja a gondolatokat).

Nem lehetnek gondolatok a tudat nelkul, viszont a tudat letezik a gondolatoktol fuggetlenul.

2013. máj. 9. 22:05
 14/16 Tamóca98 válasza:
Én is mostanában stresszes voltam és rajtam is a jóga és a meditáció segített : Google-ba írd be, hogy jóga gyakorlatok. Az 1. találat kell neked :) Én abszolút kikapcsoltam, ha gondolod át linkelem :)
2013. máj. 12. 21:20
 15/16 Karenjeans87 ***** válasza:
ellazulsz összpontosítasz lágy zene szól, istenhez fordulsz magadban, hogy nyissa meg csakráidat. Minden testrész eltérő energetikai csakrákkal rendelkezik kezdd a fejedtől, s haladj lefelé a láb csakráig, mondogasd magadban hogy ezek mindegyike jól működik felszabadulnak az érzelmi blokkok is ezáltal.Szívesen
2013. máj. 12. 22:05
 16/16 Griecolitude_ válasza:

Kedves Kérdező

én úgy gondolom, hogy azzal, hogyha leülsz meditálni, és arra koncentrálsz, hogy elérd a gondolatnélküliséget, ráadásul még mantrázol is... igaz, hogy ez is meditáció, de a tudat meditációja. Ezzel csakis a tudatodat erősíted.

Azt ajánlom, hogy legyél nyitott a legkisebb dolgokra. Válj megfigyelővé... Ahogy végigsétálsz az utcán, érezd a szellőt, érezd a madarak csicsergését... csak azzal törődj... csak az itt és most-tal... Ez a valódi meditáció... a lélek meditációja. Szerintem : )

2013. jún. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!