Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy lehet őket látni?

Hogy lehet őket látni?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálni hogy láthassam a démonokat,szellemeket ? (ha vannak) kíváncsi vagyok (:

Gyökerek/tahók kíméljenek

2013. márc. 31. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Egy kis gomba biztos a segítene.
2013. márc. 31. 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ki kell nyitni a 3. szemet.
2013. márc. 31. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
ne akarj ilyet látni....
2013. márc. 31. 15:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi, de mért ne akarjon látni?
2013. márc. 31. 15:16
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Beveszel valamilyen kábítószert, akkor látni fogod. Különben nem, mert nem léteznek.
2013. márc. 31. 15:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Mi az a 3.szem ??
2013. márc. 31. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
A harisnyádon szalad felfelé......
2013. márc. 31. 19:56
 8/15 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem gyökér gyerek
2013. ápr. 1. 13:21
 9/15 anonim ***** válasza:

A harmadik szem egy igen durva mutáció eredménye, de szerintem ilyen még nem nagyon volt senkinél se, maximum valami csökevényes formában.

Ha esetleg mégis volt valakinek kifejlett, működőképes harmadik szeme, akkor elég nagy gondjai akadhattak a látással, mivel az agyunk két szemre van tervezve, ezért egy harmadiktól kapott információkkal biztos nem nagyon tudott mit kezdeni. Még ha úgy is fogta fel, mintha az egyik szemének a másolata lenne, akkor is megzavarhatta az illetőt, mivel más helyen volt, így a távolságérzékelése biztos nem volt, arról nem is beszélve, hogy homályosan láthatta a világot. Már ha látott.

2013. ápr. 1. 15:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze, ezt már ismerem! Nem dőlök be még eygszer. A múltkor is megmutattam magam, de kiderült, hogy nem csak látni akartak, hanem mindenféle varázslatra szerettek volna rávenni. Nincs nekem időm erre, vazze.
2013. ápr. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!