Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet látni a szellemeket, hogyan lehetne látni öket?

Figyelt kérdés
Azok ne írjanak akik nem hisznek az ilyenben és léci ne viccelödjön senki véleményt és válaszokat egyaránt megnézek és válaszolok is rá de aki köcsög azzal én is köcsög leszek a forumon :DDDDDDD
2010. máj. 12. 20:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyen kamerák amik jelzik,meg állítólag ha egy sötét szobában fényképezel akkor is valamit látni lehet.meg van olyan is hogy lisztet kell szórni az ajtó elé és másnap pedig megnézni hogy van e ott lábnyom
2010. máj. 12. 20:49
 2/23 anonim válasza:
95%
szellemidéző táblával,tuti h érezni fogod a jelenlétét a szellemnek de hogy látni azt nemtudom
2010. máj. 12. 20:54
 3/23 anonim válasza:
95%
nézd meg a Paranormal Activity-t
2010. máj. 12. 21:02
 4/23 anonim válasza:
100%
Egy elképzelés szerint, ami azt hiszem a legelfogadottabb, a "szellemek" energiák, és kapcsolatba léphetnek akár Veled is ha te energiát adsz neki. Ilyen például az említett tábla is, valamint az "asztaltáncoltatás". Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy NE próbáljátok ki, mert nagyon veszélyes. Lehet, hogy akkora energiát közölsz vele, hogy hatalmas erővel a falnak repít téged asztalostul. Tehát veszélyes. Egyébként engem is nagyon érdekel a téma, főleg ha egy nálam okosabb ember tart róla itt rögtönzött előadást.
2010. máj. 12. 21:04
 5/23 anonim ***** válasza:
29%

Én voltam egyszer egy ilyen asztaltáncoltatós szellemidézésen. Nem hittem, és ma sem hiszek a szellemekben.Ezt természetsen nem árultam el a többieknek. Voltunk tízen,és nem sikerült szellemet idézni. A médium azt mondta,hogy azért nem,mert van itt valaki,aki nem hisz a szellemekben,és emiatt nem jönnek.

Szerintem pedig éppen ezért kellett volna jönniük,hogy meggyőzzenek a létezésükről.

Aki hisz az ilyesmiben,az önmagát csapja be.

2010. máj. 12. 21:54
 6/23 anonim ***** válasza:
Ezt a lisztszórást kipróbálom,de ajtón belül,mert a szomszéd még hülyének nézne mi van az ajtóm előtt:)
2010. máj. 12. 22:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:54

Mond ezt annak aki tapasztal dolgokat idönként, amikre nincs éppeszű magyarázat...

Pl Hirtelen 10 fokot esik a levegő a szobában és látod a leheleted, aztán fél perc mulva újra normális minden..

Vagy megmagyarázhatatlan borzongást érzel a kanárid meg megbolondul a kalitkában és ugrál ide oda és cserreg te meg nem tudod miért..

2010. máj. 12. 22:22
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
"Azok ne írjanak akik nem hisznek az ilyenben " akkor te mit keresel itt??
2010. máj. 12. 22:31
 9/23 anonim ***** válasza:
előző vagyok bocsánat ez a 21:54 es nek szolt nem bunkoságbol de a kérdező ezt előre közölte.
2010. máj. 12. 22:32
 10/23 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen lehet őket látni, csak ki kell nyitnod a "harmadik szem"-ed. Mindenkinek van olyan, a tobozmirigy közelébe van. Csak ha nem vagy rá felkészülve, hogy kinyisd akkor nagyon egyszerűen megőrülhetsz
2010. máj. 13. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!