Szerintetek hogyan lehet látni a szellemeket, hogyan lehetne látni öket?
Figyelt kérdés
Azok ne írjanak akik nem hisznek az ilyenben és léci ne viccelödjön senki véleményt és válaszokat egyaránt megnézek és válaszolok is rá de aki köcsög azzal én is köcsög leszek a forumon :DDDDDDD2010. máj. 12. 20:36
21/23 anonim válasza:
lécci' ne viccelődjetek...
ahhoz képest te írsz kettőspontdéket
22/23 A kérdező kommentje:
az a mosolygos arcot jelenti :D és nem azt hogy viccelödnék csak a állapotomat jelzi ki hogy most milyen kedvemben vagyok
nézd öket fügölegesen
:D
:)
:S
:P
:(
meg ilyesmi :D
2010. máj. 19. 15:24
23/23 anonim válasza:
hát ez nagyon nem mostani.de azért ideírom. én látom őket. bár nem mindig hiszem el magamnak se de mióta volt egy helyzet mikor néhány barátommal összejöttünk . kipróbáltuk a táblát ami nem működött.. de kiderült h én is látom a szellemeket meg érzem .. ugy gondoltam h csak vizuális vagyok nagy a fantáziám és elképzeltem oda a szobába egy embert.. ezt addig gondoltam mig a barátnöm pontosan leirta ugyanazt az embert akit én láttam. és 3man is folyamatosan megtudtuk mondani h hol áll épp a szellem.. persze ienkor teszteli az ember a másikat h jah nehogy csak azt mondja amit én mondok. de sokszor elöbb kérdeztük a másikat és meglepöen mindig ugyanazt mondtuk . meg voltak zajok halottunk lihegést is szal azóta tudom h látom és h mien módon. plusz töbször is meg lett erősítve ez később.. na de a kérdésedre válasz én nem a szememmel látom mármint max fényeket v mozgástpl látok vmit elmenni a szobában de mire észbekapok és rendesen odanézek nem látok semmit. szal h letudom írni h néz ki a szellem akár mien ruha van rajta ,mien szinüa szeme haja stb azt így a fejemben látom. h mondjam érthetöen XD szal nézem az ágyat az a kép a fejemben is megvan ugye de ott azt is látom pl ha van rajta vki (aki nem élő)..áhh nemtudom érthető e XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!