Én hiszek a szellemekben, de erről még nem hallottam.
2010. júl. 24. 20:15
2/13 anonim válasza:
Elég könnyen letesztelheted Temagad is! Nézz át egy gyűrűn...
a/ látod a szellemet: igaz
b/ nem látod: babona.
2010. júl. 24. 20:16
3/13 anonim válasza:
Hat b@szki! Fogsz egy gyurut, atnezel, ha latsz szellemet, igaz, ha nem akkor nem! Ez az ertelmes valaszom a kib@szottul ertelmetlen kerdesedre
2010. júl. 24. 20:17
4/13 BlackSword válasza:
Ha átnézel egy gyűrűn akkor csak a gyűrűt fogod élesen látni, és minden más körvanalát homályosan... De az nem szellem, hanem érzéki csalódás lesz... Ezt könnyű alátámasztani... Szellemek nincsenek... Tehát nem is láthatod őket...
2010. júl. 24. 20:19
5/13 anonim válasza:
Ha nyomatékosan felhívod a figyelmet, hogy a te felfogásod szerint "normális" válaszokat vársz, akkor magadban te is tudod, hogy h*lye kérdésed van.
2010. júl. 24. 20:24
6/13 anonim válasza:
fehéresen csillogó a kép ha átnézek rajta. ezért hihetik hogy szellemet látnak.
vagy lehet h télleg szellem??!!
2010. júl. 24. 20:27
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy szellemek-e vagy sem,csak érdekelt ez a "babona"és ezért kérdeztem meg.Én kipróbáltam,de nem láttam semmit.Ezért kérdeztelek titeket,hogy van e valami személyes tapasztalatotok ezzel kapcsolatban.-.-
De a válaszokat köszönöm:)
2010. júl. 24. 20:30
8/13 anonim válasza:
A gyűrű ilyenkor egy olyan látáshibát idéz elő, amitől könnyen szellemnek láthatsz dolgokat.
Az ezüstgyűrű azért jobb erre, mert fehér, és az elvárásod is az, hogy fehér szellemet szeretnél látni.
2010. júl. 24. 21:41
9/13 anonim válasza:
Ha átnézel egy gyűrűn, akkor nem láthatsz szellemeket. Viszont ha tükörbe nézel, akkor láthatsz medvedisznóembert.
2010. júl. 25. 00:30
10/13 anonim válasza:
Na,kipróbáltam!Átnéztem a gyűrűn és rajta keresztül megláttam....egy legyet a falon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!