Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet látni a szellemeket, hogyan lehetne látni öket?

Figyelt kérdés
Azok ne írjanak akik nem hisznek az ilyenben és léci ne viccelödjön senki véleményt és válaszokat egyaránt megnézek és válaszolok is rá de aki köcsög azzal én is köcsög leszek a forumon :DDDDDDD
2010. máj. 12. 20:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat szerintem mindegyik jó valamilyen szinten ,kösz hogy írtatok , én nagyon hiszek abban hogy léteznek szellemek, de néha nem tudom eldönteni hogy félektölük vagy nem .. szerintetek a szellemektöl félni kell vagy sem ? és ti féltek a szellemektöl?
2010. máj. 13. 16:43
 12/23 A kérdező kommentje:
valaki tudja hogy milyen kamera kell hozá ami látja öket??
2010. máj. 13. 16:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben és k*rvára félek tőlük, pedig szerencsére semmit nem tapasztaltam soha.
2010. máj. 13. 17:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is hiszek bennük és a barátnőmmel nagyon sok dolgot tapasztaltunk már.........én már láttam is...mármint úgy értem hogy hazafelé sétáltam mikor egy autó állt a járdánál, a vezetőülésen egy férfi ült tisztán emlékszem rá(ilyen kicsit kopaszos volt és narancssárga pulcsija volt....)engem nézett ien nagyon .....és épp hogy csak egy pillanatra lenéztem majd fel mire eltűnt.......nagyon megijedtem és egybűl gyorsabban sétáltam.....=(..........jah és ugyanezt a pasit láttam az iskolacsarnokában is(ahol ugyanez történt) meg még sorolhatnám.....
2010. máj. 15. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:
jah azt nem írtam (az utólsó voltam) hogy 14 vagyok és lány
2010. máj. 15. 19:26
 16/23 A kérdező kommentje:

ok ok

hát ez mind nagyon érdekes kösz hogy ilyen sokat válaszoltattok nekem :D

Én szeretnék találkozni egy szellemel :D de jó szellem legyen mert ha rossz akkor szivás van. Egyébként a kopogó szellemek azok gonoszak ugy tudom.

2010. máj. 16. 09:59
 17/23 anonim válasza:
Ha érzed, hogy gonosz szellem van a közeledbe, akkor imádkozni kell és az segít
2010. máj. 16. 14:09
 18/23 A kérdező kommentje:
értem kösz a választ
2010. máj. 16. 16:39
 19/23 anonim válasza:
Amúgy meg ajánlani tudom, hogy ne szórakozz a szellemekkel :), mert eléggé megtudnak szivatni és ha érzed őket az nem jó
2010. máj. 16. 22:03
 20/23 A kérdező kommentje:

:D kösz kösz a válaszod utolsó az biztos hogy nem jó ...

most nem komentálnám nem tok erre mit írni

2010. máj. 17. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!