Ti hisztek a rontásban?
Igen létezik.
Én egyszer csináltam is és meglepődtem a hatásán.
Igaz én önvédelemből tettem.
Az eset a köv. volt.volt egy közeli munkatársam,aki nagyon a helyemre pályázott és nagyon irigy volt.A szemembe vigyorgott és állandóan szervezkedett ellenem.
Annyira elegem volt belőle,hogy gyakorlatilag 1 éven keresztül,minden nap programoztam,hogy minden rossz és ártó szándék,amit felém küld bumerángként térjen vissza hozzá és ne tudjon ártani nekem.
Szóval nem konkrét dolgot akartam neki,hanem,hogy a saját ártó szándéka ne rajtam hasson,hanem a feladón.
Egyre rosszabb lett neki,és mesélték az ismerősei,hogy "meghülyült",mert a fejébe vette,hogy rontás van rajta és elment valami rontás levevőhöz.
Állítólag 3 emberre tippelt és ezért 3 gyertyát kellett meggyújtani és amelyiknél (nem tudom,hogy) viselkedett a gyertya,mert a gyertya volt a teszt,hogy ki lehet,avval az illetővel kellett létrehozni újra a jobb kapcsolatot a rontáslevevőnek.
Akkor ledöbbentem,hogy 2 hete elműlt az "átkozásom",de annyira,hogy egyszerűen képtelen voltam tovább csinálni és ő is mindenféle ellenem indított praktikával és rosszindulattal felhagyott.
Sőt pl tegnap ő tett nekem egy nagy szívességet,pedig már rég nem találkoztunk.
Pedig komolyan mondom egészen a rontás levételig,híresen rossz volt a kapcsolatunk.
Úgyhogy én hiszek benne.
Már bocs de ez hol releváns érv, hogy 2013-at írunk?
Könyörgöm bio-kertészkedjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!