Miért félünk lelógatni a lábunkat éjszaka alvás közben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 22:56
2/34 anonim válasza:
Én gyerekként féltem... most, kb. 9 év thai box után, viszonylag "kigyúrva"...
...most is félek :D
3/34 A kérdező kommentje:
haha.. de ez mitől van?:D
2012. dec. 22. 23:24
4/34 anonim válasza:
Mert leharapják a rézf@szú baglyok!:)
5/34 anonim válasza:
32 éves vagyok, és... hát nem az, hogy félek, de nagyon rossz érzés kitakarózva aludni, vagy lelógatni kezem-lábam. Nem tudom mi lehet az oka. Talán valami gyerekkori rossz élmény, vagy beidegződés.
6/34 anonim válasza:
Én épp azért félek kidugni a palan alól a lábam, mert a cica rögtön kihívásnak tekinti!
Szokott ez a játék fájni nekem. :)
8/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 23. 00:00
9/34 anonim válasza:
hehe milyen igaz, én 20 éves vagyok, de még mindig nem merem kidugni a paplan alól a lábam... attól félek, hogy valami/valaki hirtelen megragadja, vagy hozzáér...
10/34 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen ösztönös dolog. Egyszerüen nagyobb biztonságérzetet ad, ha a takaró alatt, az ágyon van a láb.
Én pl. még a takarót is úgy húzom magamra, hogy a nyakamig beborítson a hátamnál, mert így biztonságosabbnak, védettebbnek érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!