Igaz az, hogy ha már 5 kg fölött van egy baba, akkor elvileg éjszaka már ritkábban vagy egyáltalán nem kér enni? (tápszeres babák esetében)?
Figyelt kérdés
#tápszeres baba #éjszakai alvás babáknál
2012. nov. 25. 21:32
1/7 anonim válasza:
Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.
2/7 anonim válasza:
Az enyém 6 hetesen átaludta az éjszakát, akkor volt kb. 5 kiló. Barátnőmé 20 hónaposan is felkel még legalább egyszer. Teljesen gyerekfüggő.
3/7 anonim válasza:
Lányom 3hetes kora óta alszik este 7től hajnal 3ig,5hetes kora óta hajnal 5ig,3napja reggel 7ig.És 4880gramm most 7 hetesen.Csak este kap tászert ( állomásról van tejecske neki,napközben azt eszik )
4/7 anonim válasza:
Anyuka függő. Ha hozzászoktatja, hogy éjjel is egyen a baba, akkor még két évesen és 10 kilósan is eszik éjszaka.
Az enyémek 3-4 hónapos koruk után már nem kértek éjjel enni.
5/7 anonim válasza:
Az utolsót el se olvasd. Nem anyukafüggő, hanem babafüggő a dolog. Az én kisfiam kezdettől fogva csak 1x kelt éjszaka enni, és nem egész 6 hetes korától meg teljesen átaludta az éjszakát. Ismerősöm kislánya meg még 3 évesen is minden éjszaka felkelt, egyetlen átaludt éjszakájuk nem volt. És ez nem az anyuka hibája, egyszerűen ilyen a gyerek, és kész.
6/7 anonim válasza:
Még annyit akartam írni, hogy a szomszédasszonyom 2 hónaposan már nem etette éjszaka a gyerkőcöt, hagyta sírni, mondván ekkora gyerek már ne kérjen éjszaka enni. Hát szerintem óriási baromság. Persze ezzel csak azt éri el az ember, hogy a gyerek hamar megtanulja: nem számíthat az anyjára...
7/7 anonim válasza:
Nem.Ha éhes egy baba tökmindegy hány kiló enni kell neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!